La ideologia de gènere en el cicle de conferències Trobades a la Mercè

Una vegada més us anunciem el cicle de conferències “Trobades a la Mercè” que nostra associació e-Cristians ha organitzat conjuntament amb la Basílica de la Mercè, amb la finalitat d’intentar donar respostes concretes des d’una perspectiva cristiana als desafiaments actuals de la nostra societat.

Després de la sessió dedicada a l’eutanàsia, el cicle tractarà d’un tema d’actualitat, i de gran importància per les serioses repercussions que té a la nostra societat com és la ideologia de gènere.

La segona sessió tindrà lloc el dimecres 19 de maig amb el títol “La ideologia de gènere: una ruptura radical” i el ponent serà l’economista i membre d’e-Cristians el Sr. Jorge Soley.

La sessió es durà a terme a la basílica de la Mercè (plaça de la Mercè), començant a les 19.30 h., amb una durada màxima d’una hora quinze minut i constarà d’una xerrada seguida d’un col·loqui, moderat pel P. Fermín Delgado, rector de la Mercè.

Ens agradarà molt poder comptar amb la vostra assistència a aquesta trobada, que creiem pot ajudar a reflexionar sobre la problemàtica que ens envolta.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.