La setmana de la Bíblia: “Sortim a sembrar la Paraula”

Del 24 al 29 de gener se celebra la V Setmana de la Bíblia, que enguany té com a lema “Sortim a sembrar la Paraula”. Durant aquests dies, les diòcesis catalanes organitzen diferents actes que ofereixen l’oportunitat de descobrir o redescobrir el text bíblic. Donada la situació actual de pandèmia, els principals tindran aforament reduït, però es podran seguir per via telemàtica a través de la pàgina www.setmanadelabiblia.cat.

L’acte central d’aquesta V Setmana de la Bíblia, que presidirà el bisbe auxiliar de Barcelona Javier Vilanova, tindrà lloc dimecres, 27 de gener, a les 18:30h., a la cripta de la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona. El Dr. Armand Puig, rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià (AUSP), oferirà la meditació que porta per títol “Les torres, símbol de la nova Jerusalem”. L’aforament a aquest acte està reduït a 70 persones (per assistir-hi cal inscriure’s a través del web) i s’oferirà en directe per streaming a  www.setmanadelabiblia.cat.

La V Setmana de la Bíblia està promoguda per l’Abadia de Montserrat, l’Associació Bíblica de Catalunya, el Centre de Pastoral Litúrgica, l’editorial Claret i Ràdio Estel-Catalunya Cristiana, sota el patrocini de la Conferència Episcopal Tarraconense.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.