‘Las locas de Dios’: el documental realitzat per catòlics homosexuals

L’homosexualitat té un pla de vida en el catolicisme. Les persones homosexuals estan “cridats a la castedat” i els actes homosexuals “no poden aprovar en cap cas”, així ho estableix el catecisme per als catòlics homosexuals.

Un nou documental titulat Les boges de Déu aborda, des de l’òptica d’un grup de catòlics amb tendència homosexual el debat entorn de la seva convicció de viure el missatge de Crist d’acord amb la Doctrina Social de l’Església.

El documental, que s’ofereix en espanyol, francès, anglès, alemany i italià, vol proposar idees i diàleg al voltant de diferents temes al voltant de com el catolicisme pot ser viscut com a pla de vida per a persones amb tendència homosexual.

El documental recorre 246 preguntes a través de diferents temes com són: la dimensió íntima de l’homosexualitat, la dimensió familiar de l’homosexualitat, la dimensió amorosa de l’homosexualitat, la dimensió cultural i comunitària de l’homosexualitat, la dimensió política internacional de l’homosexualitat, la dimensió homòfoba de l’homosexualitat, la dimensió eclesial i religiosa de l’homosexualitat, i la dimensió santa de l’homosexualitat.

Un dels precursors de la iniciativa -catòlics homosexuals- és el francès Philippe Ariño, que el 12 de febrer de 2017 va visitar Barcelona per dictar una conferència sobre l’homosexualitat com ell la viu, des del catolicisme. Un tema que va aixecar polseguera en sectors anticatòlics de Catalunya per no ajustar-se al discurs oficial de l’homosexualisme polític.

Ariño ha explicat que comparteix aquest tema amb “tots els germans i germanes en Crist”, sobretot perquè aquest tema “és actualment sensible i important”.

“Els meus amics i jo vam rodar un documental sobre l’homosexualitat el setembre de 2019 anomenat Las Locas de Dios a Lourdes, França”. A continuació es pot veure la primera part a Youtube de les 25 que componen el documental:

“Sis testimonis exposen els seus punts de vista, d’acord amb la posició de l’Església Catòlica sobre el tema”, afirma Ariño, per explicar que amb molt pocs recursos “vam aconseguir publicar aquesta primera part i traduir-la en 5 idiomes”. “Mirin-ho i expliqui’ns el que opinen. I si l’Esperit Sant els demana que ho comparteixin, no dubtin en fer-ho!”, conclou.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.