Torres dels Evangelistes

Missa i benedicció de les torres dels Evangelistes

La Sagrada Família convida la ciutadania a celebrar la finalització de les torres dels Evangelistes Mateu i Joan, coronades amb les darreres peces escultòriques a finals de setembre. Aquest fet suposa la finalització del conjunt de les quatre torres dels Evangelistes, que envolten la torre de Jesús.

El diumenge 12 de novembre a les 17.30 h, tindrà lloc la celebració d’una missa solemne oficiada pel Cardenal Joan Josep Omella i Omella i concelebrada pel Nunci Apostòlic i els Bisbes Auxiliars de Barcelona, amb la posterior benedicció de les quatre torres.

És imprescindible tenir invitació per accedir a la Basílica. Les invitacions gratuïtes per a la missa es podran recollir a la Parròquia de la Sagrada Família (c/ Sardenya, 318, Bcn) a partir del 6 de novembre, de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, fins a exhaurir entrades.

A les 18.45 h, aproximadament, la Sagrada Família il·luminarà per primer cop els terminals de les quatre torres dels Evangelistes, i es commemorarà així la seva culminació. Aquesta encesa perdurarà fins després de Nadal i es podrà seguir des del carrer.

Es podrà seguir en directe a partir de les 17.30 h a sagradafamilia.org, esglesia.barcelona/en-directe i a Ràdio Estel.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.