Nova campanya de 40 Días por la Vida

El pròxim 28 de setembre, començarà a més de 20 ciutats d’Espanya i 700 ciutats de la resta del Món la campanya de pregària i dejuni 40 Dies per la Vida, per la fi de l’avortament. Això tindrà lloc després de la reforma del Codi Penal per la Llei Orgànica 4/2022, que va crear, com a modalitat dels delictes contra la llibertat, l’assetjament a les dones que pretenguin avortar.

L’equip legal de 40 Dies per la Vida, format per advocats de tot Espanya, és unànime a considerar que aquesta reforma del Codi Penal no afecta en absolut aquesta ni cap de les seves campanyes, que ho són única i exclusivament d’estricta pregària a la via pública.

Encara que resulti obvi, potser és convenient recordar que resar a la via pública no només és absolutament legal, sinó que constitueix l’exercici de diversos drets fonamentals reconeguts i protegits per la Constitució Espanyola, des del dret a la llibertat religiosa -que comprèn la realització de actes de culte- fins al de llibertat d’expressió, passant pel de reunió pacífica. Per això, l’esmentada reforma del Codi Penal NO AFECTA EN ABSOLUT A 40 DIES PER LA VIDA des del moment en què els voluntaris es limiten a resar davant dels centres avortistes. No en va tots els voluntaris subscriuen de manera explícita, a l’hora d’incorporar-se a la campanya i assumir un o diversos torns de pregària, una declaració de pau per la qual es comprometen únicament i exclusivament a resar, sense adreçar-se a les persones que hi acudeixin a les Clíniques avortistes ni als seus treballadors.

L’oració a la via pública continua sent realitzada, des de la campanya de Quaresma passada, a diverses ciutats d’Espanya. El testimoni d’un dels magnífics voluntaris a Barcelona, ​​Luis Oriol, advera allò que s’ha dit quan comparteix la seva experiència amb nosaltres:

“Des del final de la campanya, he organitzat un petit grup de persones que continua acudint a les clíniques on es practiquen avortaments per continuar resant. Ho fem amb el mateix esperit i actitud amb què afrontem les campanyes oficials de 40 Dies, si bé hi acudim menys dies i hores. Per la meva experiència personal, puc testificar que no hi ha cap problema. Al principi (finals d’abril i maig) les clíniques tenien tendència a trucar amb freqüència a la Policia, però mai no hi va haver problemes, fora de l’advertiment que ens limitéssim a resar i no ens adrecéssim a les persones que acudeixen a les clíniques. Fa més de tres mesos que no tenim cap problema a l’hora de resar davant de les clíniques avortistes. Us animo a tots a venir a resar una hora o les que pugueu, amb nosaltres, davant dels Centres avortistes. A més, a Barcelona, ​​si Déu vol, estarem a tres centres, sent l’única ciutat d’Espanya amb aquesta mobilització”.

Així doncs, els Voluntaris de 40 Dies per la Vida estan resant ininterrompudament cada dia, de 8:00 a 20:00 h, en torns d’una hora. El prec del Sant Rosari i altres oracions, unit al dejuni (un sol àpat al dia), construeix i edifica la comunitat amb alegria i fermesa, en comunió amb persones de més de 700 ciutats al llarg de més de 60 països. Continuen resant al carrer perquè creuen que l’oració acabarà amb l’avortament a Espanya i al Món sencer.

Agraeixen la disposició i el compromís dels seus voluntaris per defensar la vida, i exhorten totes les persones de bé que creen en el dret a la vida des del primer moment de la concepció que se sacsegen pors i complexos i col·laborin en la campanya amb la seva pregària pacífica i confiada, assumint un o més torns.

Resar a la via pública no és il·legal ni delictiu, però, si a algú li sorgissin dubtes, es posen a la vostra disposició a través dels coordinadors de campanya de cada ciutat. Així mateix, compten amb un equip d’advocats que els brinda suport legal al llarg de tot Espanya, per la qual cosa heu d’estar tranquils i confiats en l’empara de la Providència.

En aquest camí i propòsit l’actuació de 40 Dies per la Vida resulta exemplar i necessària i mereix que li donem suport.

Aquí tens les seves referències per fer-ho:

https://40diasporlavida.online/

https://www.40daysforlife.com/en/

+34 629 534 408

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.