Per què he escrit qüestions en torn a Fiducia supplicans

Josep Miró i Ardèvol

He posat negre sobre blanc els meus dubtes al voltant de Fiducia supplicans, per unes raons vitals. El punt de partida és que el Document de la Congregació de la Doctrina de la Fe em va semblar en una primera lectura confús, molt confús, i en aparença contradictori. Això, per mi, que sóc un retornat a l’Església, de la qual em va captivar la força de la seva raonabilitat des de la fe i des de la filosofia natural, m’inquietava en grau summe. Per això vaig decidir fer-ne una lectura calmada i anotada, de la qual van sortir de l’ordre de 20 pàgina del meu text. (Es pot llegir aquí). Leer más.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.