Primera trobada amb els dinamitzadors dels grups sinodals

El papa Francesc ens ha preguntat com vivim i com hauríem de viure la SINODALITAT, el nostre «caminar junts» com a Església, per tal de recollir allò que vivim, pensem i preguem, i aportar-ho al Sínode dels Bisbes de 2023.

Així doncs, el DISCERNIMENT serà la condició indispensable per a demanar-nos com caminem junts, com fem Església, com som COMUNIÓ-PARTICIPACIÓ-MISSIÓ. Això significa que tot el que parlem i compartim ha de ser fruit de la pregària, escoltant l’Esperit, amb l’ajuda del Senyor, essent responsables de transmetre-ho, d’encoratjar laics i laiques, religiosos i religioses, diaques i preveres de les nostres comunitats.

A tots aquells i aquelles que us sentiu cridats a ajudar la nostra Església diocesana a caminar en COMUNIÓ, a través d’una més gran PARTICIPACIÓ, per a reforçar la MISSIÓ que Crist ens encomana.

A tots aquells i aquelles que viviu l’alegria de l’Evangeli i voleu que «germinin somnis, se suscitin profecies i visions, floreixin esperances, s’embenin ferides».

A tots aquells i aquelles que esteu decidits a posar en pràctica «processos d’escolta, de diàleg i de discerniment comunitari» per a ser més fidels a la MISSIÓ.

A tots aquells i aquelles que voleu ser dinamitzadors del treball de consulta del Sínode en l’àmbit eclesial on sou presents.

 

Dia: Dissabte, 6 de novembre

Hora: De 10 A 13h.

Lloc: Seminari Conciliar de Barcelona (C/ Diputació, 231)

 

PROGRAMA:

  • 10.00 h Acollida, salutació del Sr. Cardenal Joan Josep Omella, Arquebisbe de Barcelona i pregària: COMUNIÓ, PARTICIPACIÓ, MISSIÓ.
  • 10.40 h  La sinodalitat com a «caminar junts» en l’Església. Dr. Salvador Pié.
  • 11.30 h Diàleg amb el ponent.
  • 11.40 h Dinàmica amb els assistents: Compartim la nostra experiència de «caminar junts», a càrrec d’alguns membres de diversos àmbits pastorals de l’Arxidiòcesi.
  • 12.10 h Cafè i descans.
  • 12.30 h Què s’ha de fer? Qui ho ha de fer? Com ho hem de fer? Mn. Enric Termes, responsable de la fase diocesana de la consulta del Sínode dels Bisbes.
  • 12.50 h Preguntes i suggeriments.
  • 13.00 h Pregària, enviament i benedicció final.

Formulari d’inscripció. Aforament limitat

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.