Pròxima reunió de l’Asamblea de Asociaciones por la Vida, la Libertad y la Dignidad

Davant la proximitat d’una possible resolució sobre el recurs d’inconstitucionalitat sobre la Llei Aido, que va consolidar a Espanya l’avortament com un dret, estem treballant en una nota que us presentarem el pròxim dijous. Us informem de la convocatòria a totes les organitzacions el pròxim dijous, 9 de febrer a les 18.30 hores, com sempre, a través de Zoom.

A més, estem preparant un nou acte per al mes de Maig, en què puguem demostrar novament a la societat espanyola que el debat sobre la vida, la dignitat i la llibertat és més viu que mai, recordant a tots els polítics que concorrin a llistes electorals en els diferents processos que tindran lloc aquest any, que no poden romandre impassibles davant de qüestions que continuen sent fonamentals per a milions d’espanyols.

Per això, no volem acomiadar-nos sense recordar-vos la importància de l’assistència i participació activa de totes les nostres organitzacions a la marxa SI A LA VIDA que tindrà lloc a Madrid el pròxim 12 de Març de 2023, a les 12.00 horas. Podeu trobar tota la informació en aquest enllaç.

Us animem a participar activament en la difusió d’aquesta nota i us agraïm per endavant que confirmeu la vostra participació a la propera convocatòria de l’Assemblea el proper 9 de Febrer de 2023 (i per rebre l’enllaç): info@asambleaxlavida.org

Equip de Coordinació Asamblea Por la Vida, la Libertad y la Dignidad

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.