Carta Setmanal de Josep Miró: Resultat de l’Assemblea Extraordinária. e-Cristians és ara el Corrent Social Cristià (e-C)

Benvolgut soci/Benvolguda sòcia d’e-Cristians,

Com he anat anunciant en les meves darreres Cartes Setmanals, el passat dissabte 25 de maig vam celebrar l’Assemblea Extraordinària, en la qual vam aprovar per unanimitat les modificacions estatutàries necessàries, amb la doble finalitat d’integrar a totes les persones del Corrent Social Cristià, sorgit de la II Assemblea Cristiana, i rellançar e-Cristians.

El canvi estatutari més important ha estat, tal com estava anunciat, la modificació del nom d’e-Cristians per Corrent Social Cristià (e-C), mantenint el peix com a símbol amb un nou disseny i color (ara rosa quaresma). També per orientar més la nostra acció vers la vida públic-política i la construcció de l’alternativa cultural.

El resultat és que a dia d’avui hem fet un pas decisiu per trencar la tendència a l’atomització de les entitats cristianes. Som molt més grans i amb més capacitat d’acció. Una capacitat contrastada amb la nova direcció formada per la que fou elegida en l’última Assemblea Ordinària d’e-Cristians i el grup de coordinació d’El Corrent. Aquests són els noms:

President: Josep Miró i Ardèvol
Comissió Executiva: Secretariat General:
·         Secretària: Alicia Berenguel ·         Secretari: Josep Armengol
·         Ramón J. Fonte ·         Tresorer: Salvador Turu
·         Francisco Jiménez ·         Daniel Arasa
·         Javier Mirallas ·         Anna Costa
·         Marc Miró ·         Pablo Ginés
·         Ramón Rodríguez ·         Dani Lacambra
·         Maria Pilar Ruiz ·         Frederic Macias
·         Albert Solé ·         Antoni Pedragosa
·         Josep Subirachs ·         Josep Manuel Prats
·         Carles Ros
·         Jaume Soler
·         Jordi Soley
·         Montse Vadillo

Per aprofitar el nou impuls, et convido a participar en els següents àmbits de treball, que no esgoten les iniciatives a prendre en aquest àmbit orgànic bàsic per a l’acció:

  • Comissió d’Educació, formada per mestres i professors i també pares i mares vinculats al món de l’ensenyament per generar alternatives a la dinàmica d’adoctrinament, arribar a constituir una sectorial d’ensenyants i, en general, tots els temes que ens afectin d’aquest àmbit.
  • Comissió de Comunicació i Xarxes, format per professionals. A més, si pel teu gaudi ets present en alguna xarxa, pots fer un bon servei oferint-te a difondre els missatges que produïm.
  • Comissió de Formació i Cultura. Responsable de promoure les activitats formatives internes i externes, i també de fer-se present en la construcció de l’alternativa cultural. Específicament d’aquí a pocs dies rebràs un escrit per si estàs interessat/da a conèixer i aprofundir en la doctrina social cristiana. Aquesta àrea també és la responsable de continuar amb el Club de Lectura.
  • Grup de Joves, en procés de formació. Si tens menys de 35 anys o coneixes a joves que puguin  estar interessats, és el moment d’apuntar-te al grup.
  • En procés de constitució: Comissió d’Impuls i Grup de treball sobre el Congrés Cultural Cristià.

A més, estem impulsant presentacions del Corrent Social Cristià a grups parroquials, escoles, associacions, etc. Et convido que en promoguis una en el teu àmbit.

Per aquells que teniu vocació i capacitat per escriure, us convidem a enviar textos, bé en format d’articles d’opinió, d’informació sobre fets i esdeveniments o reportatges, per a donar-los a conèixer per mitjà de mitjans digitals.

Hem començat el canvi. Participa!

Una cordial salutació,

Josep Miró

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.