S’acosta la Marxa “Sí a la Vida” del 10 de març. Informació important

El 14 de febrer a les 11 del matí es llança de la campanya: el cartell oficial per a les xarxes del Sí a la vida, juntament amb un primer vídeo.

Instagram: @sialavidaes   https://www.instagram.com/sialavidaes/?hl=ca

X (Twitter): @Sialavida_Es  https://twitter.com/sialavida_ca

Facebook: Dia Internacional de la Vida «Sí a la Vida» https://www.facebook.com/sialavida25m/

El  dimarts  20 de febrer a les 10.30 del matí se celebrarà una roda de premsa. Tindrà lloc a la seu de la  Fundació Jérôme Lejeune al carrer Esparteros 11, 1r   Madrid, a 2 minuts caminant des de la porta del Sol. Hi ha un aparcament a la plaça Major.

Col·laboració econòmica segons possibilitats i com més aviat millor perquè les despeses no són petites i es calcula que cal reunir uns 25.000 euros. Molt dels que s’està fent es fa de manera voluntària, però hi ha despeses ineludibles com el camió escenari, pantalles, equips de so, marxandatge, assegurances, plànol de l’enginyer, lloguer de furgoneta i altres. Aquestes són les dades:

nº compte: ES28 0081 7306 6900 0140 0041,

Bizum 00589. Opció ONG.

Titular: Federació Espanyola d’Associacions Provida.

Concepte: Sí a la vida i el nom de l’associació o la persona que fa l’ingrés.

Organitzar autobusos  amb associacions i particulars. Contacte per publicitar-ho a la web i que pugui apuntar-se qui vulgui, comunicar-ho a info.sialavida.es@gmail.com o 633869011(Elías)

Col·laboració proporcionant algun premi per al sorteig que es fa a la marxa entre els que ens segueixin per les xarxes: qualsevol article interessant, viatge… Escriu a: info.sialavida.es@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.