Taula rodona: Claus de la STC 44/2023 de 9 de maig i el dret a la vida

L’Institut I+DRET, amb la col·laboració de les Seccions de Dret Constitucional i Dret de Família, organitzen una taula rodona per abordar la sentència 44/2023 del Tribunal Constitucional, en relació amb el dret a la vida.

INAUGURA:

– Jesús M. Sánchez García. Degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

PRESENTA:

– Montserrat Pintó Sala. Advocada i mediadora, Diputada de la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Directora Executiva de l’Institut Superior de Dret i Economia (ISDE) de Barcelona.

MODERA:

– Mª Jesús Pesqueira Zamora. Degana de la Facultat de Dret i Empresa de la UAO i Directora Acadèmica de l’Institut I+Dret de l’ICAB.

PONENTS:

– Alicia Latorre Cañizares. Presidenta de la Federació Espanyola d’Associacions Provida. L’impacte social de la Llei

– Manuel José Silva Sánchez. Advocat de l’Estat en excedència. Ha estat conseller d’Estat. “Existeix una política d’ajudes que protegeixi la vida humana en formació?”

– Pablo Nuevo López. Professor Titular de Dret Constitucional a la Universitat Abat Oliba CEU. «La competència del TC i la seva jurisprudència»

– Jesús María Silva Sánchez. Advocat i Catedràtic de Dret Penal a la Universitat Pompeu Fabra. «L’avortament com a conducta antijurídica»

  • Dia: Dilluns, 13 de maig de 2024
  • Hora: De 18:30 a 20:30
  • Lloc: seu ICAB (c/ Mallorca, 283, 8a planta, Bcn)
  • Gratuït

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.