Testimoni de la Gna. Gloria Narváez, religiosa colombiana segrestada durant 5 anys a Mali

Ajuda a l’Església Necessitada convoca, dijous 24 de març, a les 20:00 h, a la Basílica de la Concepció (c/ Roger de Llúria, 70, Barcelona), a un acte on la Gna. Gloria Narváez, donarà el seu testimoniatge del viscut durant el seu segrest a Mali.

Presidirà la Missa i l’acte Emmo. i Rvdm. Sr. Juan José Omella, Arquebisbe de Barcelona.

La religiosa Glòria Narváez va estar quatre anys i vuit mesos segrestada a Mali i va ser alliberada pels seus captors el 9 d’octubre del 2021, a causa d’un esforç conjunt de governs i de l’oració de milers de fidels al món.

Durant els 4 anys i 8 mesos del meu captiveri, el que més em va fer patir va ser el moment en què vaig ser separada de les altres persones que estaven segrestades i vaig quedar sola davant dels grups”, explica la germana Gloria Narváez.

En el moment que va viure la violència del segrest, la germana relata: em sentia fort i no tenia por pel que potser em venia, sinó que em sentia fort i sabia que Déu em sostenia, que tota l’Església i al món sencer oraven per mi”.

La Germana explica que no va tenir por de la mort, relata: “des del moment que van entrar a la casa sabia al que m’exposava. Quan em van portar estava disposada a córrer tots els riscos. Tenia molta confiança en Déu. Jo vaig dir el que sigui, el que sigui, perquè estava disposada a lliurar la meva vida.

El seu alliberament finalment va arribar

La germana expressa els seus agraïments a les autoritats de Mali, al govern italià i als altres governs estrangers, al Papa Francesc, que la va saludar durant la missa d’obertura del Sínode per a la Sinodalitat, ia totes les persones que van resar per la llibertat.

Gloria Narváez ara està lliure, però, fa una mirada enrere i recorda la tasca que té l’Església a Mali: el centre de salut, el treball de promoció per a les dones, la formació per dotar-les d’eines que els permetin una vida millor , no ser discriminades i així puguin sortir de la pobresa amb les seves famílies. La missió ha de continuar.

Ajuda a l’Església Necessitada pot finançar projectes a l’Àfrica on els cristians pateixen persecució i violència terrorista gràcies als donatius.

https://youtu.be/uUbXHe_5aWM

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.