Cicle de conferències Trobades a la Mercè: “Feminisme sinèrgic”, amb Nuria Chinchilla

Com a cloenda del cicle de conferències “Trobades a la Mercè”, organitzades per e-Cristians i la Basílica de la Mercè, el pròxim dimecres 17 de novembre, intervindrà la professora Dra. Nuria Chinchilla, de l’IESE Business School, amb una conferència titulada “Feminismo sinérgico. Construyendo sobre las diferencias”.

El tema del feminisme, tan actual i al mateix temps tan polèmic, ha esdevingut un instrument al servei de diferents ideologies i un dels vectors importants en la guerra cultural, motiu d’enfrontament i, fins i tot, de crítiques a l’església. Massa sovint s’utilitza el tema del feminisme per a enfrontaments esbiaixats i per a atacs amb objectius ideològics.

La professora Chinchilla és una de les veus més autoritzades que es poden escoltar avui en dia sobre aquesta qüestió, que ella exposa des d’un coneixement profund i una òptica cristiana. Estudiosa del tema, ponent habitual en fòrums nacionals i internacionals, professora i autora de nombroses publicacions, creiem és un privilegi poder tenir-la com a ponent en les nostres trobades.

Donat l’interès més gran del tema i el reconegut prestigi de la conferenciant, esperem tenir el plaer de comptar amb la teva presència. La sessió començarà a les 19.30h. a la  Basílica de la Mercè. Per a la vostra informació, prèviament, a les 18.45h. se celebrarà l’eucaristia.

Ens agradarà comptar amb la vostra assistència a aquesta trobada, que creiem que pot ajudar a reflexionar sobre la problemàtica que ens envolta.

Aquí us podeu descarregar el cartell amb el prec que difongueu aquesta activitat entre aquelles persones que creieu que puguin estar interessades.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.