Trobades a la Mercè: ‘Fake news y cristianismo. ¿Por qué consumo noticias falsas y no lo sé?’, amb Francisco Jiménez

Des d’e-Cristians us convidem una vegada més al cicle de conferències “Trobades a la Mercè” que hem organitzat conjuntament amb la Basílica de la Mercè  amb la finalitat d’intentar donar respostes concretes des d’una perspectiva cristiana als desafiaments actuals de la nostra societat.

Les sessions consten d’una xerrada seguida d’un col·loqui, per permetre el coneixement i el debat sobre temes de tanta transcendència per a la nostra societat. Es duen a terme a la Basílica de La Mercè (plaça de la Mercè), començant a les 19:30h, amb una durada màxima d’una hora quinze minuts.

La pròxima sessió tindrà lloc el dilluns 21 de juny amb el títol “Fake news y cristianismo. ¿Por qué consumo noticias falsas y no lo sé?” i el ponent serà el Sr. Francisco Jiménez, periodista i professor de la UAO.

Aquí us podeu descarregar el cartell amb el prec que difongueu aquesta activitat entre aquelles persones que puguin estar interessades.

Ens agradarà comptar amb la vostra assistència a aquesta trobada, que creiem que pot ajudar a reflexionar sobre la problemàtica que ens envolta.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.