Valents lamenta que Colau i el PSC es neguin a dedicar un carrer a Benet XVI a Barcelona

A la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports de l’Ajuntament de Barcelona del 17 de gener, el Govern d’Ada Colau i el PSC han rebutjat el prec de Valents per dedicar un carrer o plaça al Papa emèrit Benet XVI, al·legant que han de passar 5 anys de la seva mort per proposar un carrer”.

La regidora de Valents, Marilén Barceló ha afirmat que “el Govern de Colau i PSC, de nou, menyspreen els que som catòlics, fins i tot ignorant la connexió del Papa Benet XVI amb Barcelona. S’obliden que el 2010 va consagrar el temple de la Sagrada Família”.

Per Barceló, “hi hauria d’haver excepcions amb figures com el Papa Benet XVI per concedir un carrer o una plaça, sense necessitat d’esperar els cinc anys que marca la ponència del Nomenclator. La realitat és que Colau i PSC no tenen voluntat per dedicar-hi un espai públic, no ho van fer amb l’anterior Papa Joan Pau II, després de 18 anys de la seva mort, segueix sense tenir un carrer o una plaça dedicada al seu nom a Barcelona”.

“Benet XVI mereix un reconeixement a Barcelona. Gran intel·lectual, home senzill i entregat”, ha declarat Marilén Barceló. “El 2010 milers de persones el van rebre als carrers de Barcelona i milers més estaven dins de la Sagrada Família esperant per participar a la consagració de la Basílica, just el 128è aniversari de col·locació de la primera pedra de la gran obra d’Antoni Gaudí. Va ser un gran moment per a la ciutat, Espanya i l´Església Catòlica”.

“A Barcelona tenim carrers i places amb noms de persones que no han fet res per a la ciutat ni pel bé de la humanitat. No entenem com a persones rellevants com el Papa Joan Pau II, Montserrat Caballé o Salvador Dalí, segueixen sense tenir un espai a la ciutat amb el seu nom”.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.