Vols participar al grup d’Alternativa Legislativa per projectar l’alternativa cultural cristiana?

L’Assemblea Cultural Cristiana ja està donant fruits concrets i positius: dijous que ve, 10 de març, de 19:30 a 20:00h. les persones que ho desitgin estan convocades a una breu trobada de 30 minuts per Zoom, de la tercera reunió online dels Grups de Treball per col·laborar en la necessària alternativa legislativa de l’alternativa cultural cristiana.

És el moment de posar en marxa els grups de treball sorgits de les dues Assemblees celebrades fins ara. De fet, l’1 de març va tenir lloc la primera reunió de treball del grup de Xarxes Socials. i el 7 de març el grup de Continguts. Arriba ara el torn per a l’Alternativa legislativa.

«Es tracta d’identificar les lleis ideològiques, determinar-ne els efectes nocius i proposar alternatives legislatives encaminades a la construcció de l’Alternativa Cultural Cristiana», afirmen els organitzadors, que pretenen dinamitzar l’acció cultural cristiana per construir l’alternativa necessària a la cultura del descart i el radical procés de secularització en què estan immerses les societats occidentals.

El responsable de Coordinació del Grup, Juan Carlos Corvera, explicarà com les persones interessades a participar en aquest necessari projecte poden col·laborar en una nova construcció legislativa. Es reservaran els 10 minuts finals de la sessió per si alguns interessats volen compartir amb el grup experiències positives.

L’assistència a la reunió és nominal, i les persones que vulguin confirmar la vostra assistència han d’escriure al següent correu electrònic indicant el vostre nom i el vostre interès a assistir per rebre l’enllaç de la reunió, que serà per videoconferència a través de l’aplicació Zoom: montsescola @forumlibertas.com
Si vols col·laborar, però no pots assistir al Zoom convocat aquest dia i hora, fes-nos-ho saber al mateix correu indicat, perquè el responsable del grup contacti amb tu individualment i pugui sumar-te al grup de treball.

ForumLibertas treballa per ajudar els seus lectors a construir una visió crítica dels temps actuals en clau cristiana, ara ofereix la possibilitat de passar a l’acció i que els seus lectors participin de la construcció de l’alternativa cultural cristiana.

El repte continua dijous que ve, 10 de març, a les 19.30h. Suma’t a l’impuls necessari.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.