Vols participar en el grup de continguts de qualitat de ForumLibertas-Alternativa Cultural Cristiana?

L’Assemblea Cultural Cristiana ja està donant fruits concrets i positius: dilluns que ve, 7 de març, a les 19.30h. les persones que ho desitgin estan convocades a la segona reunió online del Grup de Treball per col·laborar en els Continguts de l’alternativa cultural cristiana.

És el moment de posar en marxa els grups de treball sorgits de les dues Assemblees celebrades fins ara. De fet, aquest dimarts, 1 de març, ha tingut lloc la primera reunió de treball del grup de Xarxes Socials. Arriba el torn ara per als continguts.

«Estem treballant en el desenvolupament d’una Alternativa Cultural Cristiana, i de cara a això ja hem fet dues assemblees. Un aspecte fonamental per avançar per aconseguir-ho és disposar d’un mitjà de comunicació propi. Ja ho tenim, ForumLibertas, però requereix ser potenciat, per arribar a moltes més persones.», afirmen els organitzadors, que pretenen dinamitzar l’acció cultural cristiana per construir l’alternativa necessària a la cultura del descart i el radical procés de secularització en què estan immerses les societats occidentals.

El responsable de Coordinació del Grup, Daniel Arasa, explicarà com les persones interessades a participar d’aquest projecte necessari poden col·laborar que els continguts siguin millors i més rellevants i, així, que arribin més lluny. Es reservaran els 10 minuts finals de la sessió per si alguns interessats volen compartir amb el grup experiències positives.
L’assistència a la reunió és nominal, i les persones que vulguin confirmar la vostra assistència han d’escriure al següent correu electrònic indicant el vostre nom i el vostre interès a assistir per rebre l’enllaç de la reunió, que serà per videoconferència a través de l’aplicació Zoom: montsescola @forumlibertas.com

ForumLibertas treballa per ajudar els seus lectors a construir una visió crítica dels temps actuals en clau cristiana, ara ofereix la possibilitat de passar a l’acció i que els seus lectors participin de la construcció de l’alternativa cultural cristiana.

El repte continua el proper dilluns, 7 de març, a les 19.30h. Suma’t a l’impuls necessari.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.