XXV Congrés Nacional Provida “¡En la brecha!”

Els darrers congressos organitzats per la Federació Espanyola d’Associacions Provida tenien com a lema: «Tots som importants, tots som necessaris», «La vida és una carrera de fons», «El llenguatge de la vida» (tots ells es poden visualitzar al nostre canal de Youtube). En aquesta vint-i-cinquena edició, hem triat un lema breu, però intens i ple de significat: Estar a la bretxa és treballar, implicar-se, per aconseguir un objectiu, no és veure’l passar de lluny o opinar a la distància.

Aquest congrés vol mostrar persones i iniciatives implicades en la valoració i la defensa de tot ésser humà, en contacte directe amb les situacions complicades que posen en risc la vida humana o ataquen la seva dignitat. Aturar-se al peu del canó és reflexionar, decidir i obrir camí, mostrar-se disponible per construir i canviar les coses.

Estar a la bretxa és assolir aquesta esquerda per la qual una fortalesa es fa vulnerable. Les associacions Provida estan aconseguint esquerdar el mur de violència, de mentida i manipulació de la cultura de la mort. I això, simplement mostrant la veritat, la grandesa de cada vida humana i desemmascarant les estratègies ideològiques i econòmiques que han volgut envair la societat i els cors. I una cosa fonamental, amb constància, dia a dia, any a any. Així mateix, tracta de mostrar la bretxa entre allò legítim i allò legal, entre el món paral·lel allunyat de la realitat i construït sobre mentida i ignorància i la societat avançada que valora i serveix cada vida humana en qualsevol etapa i circumstància.

Una bretxa és una ferida que mostra els teixits oberts i ha de tancar netament de dins a fora. Per això el món Provida està amb els qui pateixen aquestes ferides profundes que ha causat la cultura de la mort, oferint cures, solucions positives, ia l’avantguarda de la medicina i la humanització.

Ponències interessants, professionals de tots els camps, experiències valuoses i un ambient entusiasta del que estaràs content de formar-ne part.

Dies: 3 i 4 de març de 2023

Lloc: Universitat CEU San Pablo (c/ Julián Romea, 23, Madrid)

Programa i inscripció: https://provida.es/congreso/

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.