XXVI Congrés Nacional Provida. Inscripció oberta

“El Bien siempre Vence” és el lema del XXVl Congrés Nacional Provida. És una certesa que convé recordar en aquests moments de confusió, relativisme i aparent triomf del mal. El BÉ (també el mal) existeix i tots els éssers humans ho reconeixem. Els seus efectes són constructius i curatius tant per a qui el practica com per a qui el rep i afecten a generacions. Normalment, no fa soroll, però canvia vides, cura ferides, torna esperances i és capaç d’arribar fins als racons més amagats de l’ésser humà i de la societat. La qüestió està en si volem adherir-nos a ell, defensar-ho i perseverar.

Els Congressos Provida són un instrument valuós que complementa l’acció diària de tantes persones i associacions a tots els àmbits. Ajuden a difondre la cultura de la vida i a contrastar idees amb rigor, arguments i evidències. Aquests congressos desemmascaren les lleis injustes, les ideologies de mort, l’intent de cridar bé el mal. I mostren la grandesa i
coherència d’una autèntica valoració i cura de tota vida humana, especialment la més vulnerable.

S’hi abordaran temes variats, molt interessants i actuals. Els Congressos Provida deixen empremta, són una oportunitat de formar-se, de conèixer iniciatives i experiències que mereixen la pena.

  • Dies: divendres, 8 i dissabte 9 de març
  • Lloc: Universidad CEU San Pablo (c/ Julián Romea, 23, Madrid)

Informació i inscripció: www.provida.es/congreso

Col·laboren: CEU i ACdP

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.