Dêmos, la nova revista de pensament, opinió i activisme cristià

Arriba Dêmos. Una nova revista impresa de pensament, opinió i activisme cristià, que cobrirà una necessitat a la premsa escrita on hi ha moltes publicacions periòdiques o sota subscripció de tota mena de pensament, menys el cristià.

La revista Dêmos vol cobrir aquest forat per arribar a un perfil de públic i lectors que necessiten veure les seves opinions, basades en les seves creences, també en paper, per no acabar sucumbint davant el bombardeig mediàtic de les noves ideologies que pretén imposar la cultura del descart .

El web afirma: «El món està canviant massa ràpid i per això és el moment d’actuar. Els cristians hem de prendre consciència que el nostre deure com a testimonis de Crist és fer presents les nostres opinions a la meitat de la societat que, moltes vegades, ens dóna l’esquena”.

Dêmos afirma que «No estem contra ningú», sinó «a favor d’idees molt senzilles: respectar la vida humana sobre totes les coses, entendre que la llibertat és un bé molt preuat per a la democràcia i treballar per la dignitat de totes les persones . Qui pot estar-hi en contra? Qui pot negar que calgui?».

El projecte, de moment, és per a Andalusia, i per això aquest dissabte 2 d’abril s’ha encartat a La Razón, amb una tirada inicial d’uns 15.000 exemplars. També s’enviarà a domicili per a aquelles persones que es vulguin subscriure des de fora d’Andalusia. La revista espera poder difondre’s a Kioscos, a un preu d’entre 3 i 4 Euros a partir del segon o tercer número.

Addicionalment s’admetran subscripcions per a la versió on line (seran entre 20 i 30 euros a l’any), per a 4 exemplars (la revista inicialment serà trimestral). Igual que en l’edició en paper, el primer número és gratuït i qualsevol persona se la pot descarregar a www.revistademos.com.

«El cristianisme no és una ideologia -afirma Dêmos-. No hi ha grans partits que puguin representar aquesta manera de viure i de sentir. Tot i això, els cristians hem d’expressar les nostres opinions, inspirades a la llum de l’Evangeli. És el moment de fer un pas endavant. Per això hem d’avançar als carrers ia les xarxes. Als mitjans de comunicació. Activisme cristià. Una iniciativa per manifestar obertament la nostra opinió sobre aquells assumptes que ens afecten tots. La nostra veu ha de ser escoltada i tenim dret a manifestar-nos».

Les xarxes socials de Dêmos són:

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.