Acte sobre la beatificació de Joan Roig i Diddle al Santuari del Collell

El pròxim dissabte 17 d’octubre s’ha organitzat una jornada al Santuari del Collell (a 10 quilòmetres de Banyoles), amb motiu de la beatificació de Joan Roig i Diggle el proper 7 de novembre de 2020 a la Sagrada Família.

La trobada consistirà en:

  • Missa a les 12 del migdia a l’Església gran del Santuari del Collell (és un espai gran, amb totes les mesures de prevenció Covid).
  • Acabada la missa es farà una catequesi  sobre la figura i mèrits de Joan Roig i Diggle, a càrrec del jove Marc Miró de la Comissió de beatificació de Joan Roig, i membre d’e-Cristians

A continuació qui vulgui es podrà quedar a dinar. Cadascú haurà de portar el seu dinar i aquest es farà a l’aire lliure en un entorn natural adequat al qual s’hi arribarà en una petita caminada. Es respectaran en tot moment els grups de màxim 6 persones, i la resta de normes de prevenció de la COVID-19.

Tant el  motiu de la trobada com el lloc on se celebra ens remeten al martiri, i aquest pot ser un context adequat per prendre consciència de la necessitat de refermar el nostre compromís com a cristians enmig del món, en un moment en que l’Església i la fe cristiana tornen a ser objecte de marginació i menyspreu públic.

Per això us animem des d’e-Cristians participar acompanyats d’amics i familiars  a aquesta trobada al Collell del dissabte 17 d’octubre. I us demanem que vingueu acompanyats d’amics o coneguts vostres que creieu que poden estar interessats a conèixer i poder participar en el que fem a e-Cristians.

Si voleu més informació, podeu connectar amb Carles Ros de la Comissió Executiva d’e-Cristians de la territorial de Girona (carles.ros@telefonica.net).

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.