Aquest any participa en la loteria de Nadal d’e-Cristians

Benvolguts amics i amigues d’e-Cristians,

La nostra principal limitació a l’hora d’actuar és econòmica: estem fora de tota subvenció pública, i tampoc rebem cap aportació de la institució eclesial. Som com aquells “exèrcits” -el nostre és de pau- que emprenien les campanyes alhora que es buscaven la vida sobre el terreny per subsistir. Les vostres quotes i donacions són l’única font  econòmica.

En aquesta ocasió, i per primera vegada, hem posat en marxa un canal ocasional de fiançament, d’altra banda ben conegut: la participació en la loteria de Nadal. Pots ajudar-nos si adquireixes participacions i si difons el màxim possible entre les teves amistats aquesta opció, que està organitzada, per fer-ho fàcil, de comú acord amb una expenedoria de loteria. Compra’ns participacions o un dècims de loteria, i d’entrada ja hi has guanyat contribuint a l’acció d’e-Cristians, aquella associació que si no existís caldria inventar-la.

Compra i ajuda a fer que en comprin.

I recorda, tenim en marxa:

  • L’Assemblea d’Associacions per la Vida, la Llibertat i la Dignitat, davant dels excessos governamentals contra la vida.
  • La formació de l’Alternativa Cultural Cristiana  amb Forum Libertas. No volem un cristianisme marginal o apèndix de la mundanitat, sinó que el volem alternatiu per a un món millor. Ferment i no residu, llum que il·lumina i no pal·liï el reflex. Si estàs interessat, envía un e-mail a: montsescola@forumlibertas.com.
  • L’Assemblea Oberta Extraordinària d’e-Cristians de l’11 de desembre i els seus preparatius, per definir una alternativa comuna basada en l’impuls a l’evangelització en l’espai públic, l’alternativa cultural i la forma de fer efectiva la responsabilitat política dels cristians. Si estàs interessat en participar, escriu un e-mail a: secretaria@e-cristians.net.

Aquests són els tres grans eixos per aquest quadrimestre, als quals s’uneixen la preparació d’un document sobre la sinodalitat, sobre la classe de religió, sobre el tractament del fet cristià a TV3,  sobre la posició de la consulta pública del ”projecte d’interrupció de l’embaràs”.

També estem treballant per refer un necessari i urgent equip jurídic. A tot això cal afegir-hi les actuacions impulsades per fets circumstancials.

Si vols una alternativa cristiana, ajuda’ns ara i fins i tot pots guanyar un premi  (i quin desastre si surt el número i l’has deixat escapar!!!).

COMPRA AQUÍ LA TEVA PARTICIPACIÓ O DÈCIM DE LOTERIA D’E-CRISTIANS

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.