Assemblea extraordinària

Carta Setmanal de Josep Miró: Assemblea Extraordinària de socis i eleccions catalanes

Benvolgut amic/Benvolguda amiga d’e-Cristians,

Està molt a prop la data de la nostra Assemblea Extraordinària de socis que assenyala un punt d’inflexió a l’alçada d’e-Cristians el pròxim dia 25 de maig a les 10h. a la Parròquia de la M. de Déu del Pilar (c/ Casanova, 175, Barcelona).

Si encara no t’has inscrit, fes-ho ara (secretaria@e-cristians.net). Necessitem saber quants serem (esmorzar, materials, etc.).

Si no pots venir, delega el vot.

En els enviaments precedents, hem comunicat l’ordre del dia i les propostes concretes de modificacions d’estatuts, la més significativa el canvi de denominació d’e-Cristians a Corrent Social Cristià (e-C).

Ara et comunico la nova candidatura a la qual s’incorporen persones noves procedents d’El Corrent. Com veuràs pels noms és una nova direcció, tant a la Comissió Executiva com al Secretariat General, molt reforçada, de molt potencial, amb capacitat per dur a terme una presència forta a la nostra societat i ser agent destacat de canvi.

Comença una nova etapa amb voluntat d’una més gran presència en la vida pública, el debat cultural i, sobretot, la política. Volem construir l’alternativa a la cultura i política que ens ha conduït a la policrisi actual.

Per fer-ho, necessitem la teva participació, la que puguis, en les accions, les comissions de treball, la difusió a les xarxes, la participació en reunions i trobades, tot allò que fa comunitat endins i crea acció cap enfora.

L’Assemblea del dia 25 és un fet d’aquesta mena, però singular, d’una importància rellevant. No t’inhibeixis i vine!

M’agradarà poder-te saludar personalment.

I donat que el diumenge hi ha eleccions, vull dir unes paraules sobre elles.

Com bé afirmava la declaració d’El Corrent, no tenim una bona elecció com a partit, és difícil trobar-ne un que s’ajusti bé a un judici cultural  cristià, per tant, l’abstenció és una opció personal ben llegítima. L’abstenció més que el vot en blanc, que en definitiva serveix per elevar la participació, mentre que aquesta assenyala un clar distanciament.

Dit això, jo no m’abstindré, votaré per aquella opció que consideri que, malgrat la incertesa, més pot contribuir a generar les condicions per impulsar unes eleccions generals a Espanya que puguin canviar l’actual i nefast govern. Per tant, no votaré òbviament pel partit socialista, ni al seu apèndix, els Comuns de Colau, ni als seus aliats incondicionals i sufraganis d’ERC. I del que resta cercaré que sigui un vot que tingui escó, que no sigui testimonial, triat sota la condició esmentada i que sigui el menys incompatible possible amb la concepció cristiana. En això estic; en això estem molts. Amb el benentès que vivim en un impàs desgraciat. No pot ser que no tinguem una o diverses bones opcions. Cal canviar ja aquest estat de coses.

En el canvi necessari, la nova etapa d’e-Cristians, el Corrent Social Cristià serà decisiu.

Les recomanacions d’aquesta setmana són:

Pau i bé!

Josep Miró i Ardèvol

@jmiroardevol

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.