Carta Setmanal de Josep Miró: Em coneixeu prou bé

Benvolgut amic/Benvolguda amiga d’e-Cristians,

Em coneixeu prou bé, soc el president i fundador d’e-Cristians. Expresso la joia de compartir al llarg de tant de temps alegries, esforços, dificultats i patiments. I també la finalitat, el motiu que va portar a la nostra constitució.

Ara, renovant aquesta finalitat, cal dur a terme una adaptació a les noves i més difícils condicions, amb la voluntat no ja de resistir, sinó de créixer i contribuir a transformar substancialment l’actual estat de coses.

Crec que puc fer qüestió de confiança, després de tants anys, dels canvis que proposa la direcció: el canvi de denominació mantenint la referència a e-Cristians (e-C) i l’enfocament més centrat en la intervenció política com a moviment social, cultural i polític fora de la lògica i coordenades de ser un partit.

Et prego, per tant, que donis suport als canvis que proposem amb el convenciment que sortirem més forts i més reforçats per a la missió que ens ha estat encarregada: portar la concepció cristiana i els cristians a la vida pública, que és el motiu de ser de sempre d’e-Cristians.

Et recordo que dilluns 6 de maig  a les 19h. es durà a terme la cinquena i última sessió del Club de Lectura d’aquesta edició. En aquesta ocasió seré jo qui comentarà el llibre: Dominio. Una nueva historia del cristianismo, de Tom Holland. Pots llegir la informació completa i aconseguir l’enllaç de Zoom aquí.

El Corrent Social Cristià et convida a participar en la Xerrada-Conferència per Zoom sobre la “Situació i perspectives polítiques de Catalunya. Eleccions del 12 de maig” del dimecres 8 de maig a les 19h. a càrrec del Sr. Jordi Alberich, economista, exdirector del Cercle d’Economia i col·laborador d’El Periódico. La presentació serà a càrrec meu. Aquí tens l’enllaç per participar en la sessió.

Per acabar, vull recomanar-te:

Pau i bé!

Josep Miró i Ardèvol

@jmiroardevol

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.