Ens hem adreçat al Defensor del Pueblo. Manifestació a favor de la vida el 26 de juny a Madrid

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

e-Cristians s’ha dreçat amb una carta al Defensor del Pueblo donant compte de les vulneracions legals que comporta l’acord del Congrés dels Diputats circumscrivint la pederàstia a les persones vinculades a l’Església catòlica i encarregant al Defensor del Pueblo una comissió perquè investigui. La decisió en si mateixa vulnera diversos articles de la Constitució espanyola concretament el 9 i el 14, i també incorre en un possible delicte contemplat a l’art. 510 del Codi Penal. Per la seva banda, la llei que regula la funció del Defensor del Pueblo circumscriu la seva activitat a investigar a les administracions públiques per defensar els drets dels ciutadans, i no li confereix cap paper per actuar sobre instàncies de la societat civil. Per tant, la comissió quedaria fora de tota norma jurídica. Ja veurem com queda tot plegat, però de moment el que acabem d’apuntar són evidències, no hipòtesis.

e-Cristians, a través del seu grup de juristes, està estudiant ara amb detall el tipus de vulneracions que aquest acord significa, cosa que també farà extensiva a un acord semblant del Parlament de Catalunya, per determinar quines són les vies de resposta al que són fragants incompliments dels drets i les lleis que no fan altra cosa que desprestigiar a institucions tan decisives com el Congrés de Diputats i el Parlament de Catalunya.

Per tirar endavant aquestes accions necessitem més recursos econòmics, per això hem llançat una crida perquè ens ajudeu. Malgrat que la majoria dels treballs són desinteressats, existeixen costos impossibles d’evitar. Podreu contribuir eficaçment a donar una resposta a aquest escàndol de la pederàstia i de fer servir a l’Església com a boc expiatori fent la vostra aportació aquí.

En aquest enllaç podeu trobar la crida de les grans organitzacions que apleguen a totes les entitats que defensen la vida i una societat que l’aculli i l’acompanyi a manifestar-se el diumenge 26 de juny a les 12 del migdia a Madrid, com a primera resposta a la nova llei de l’avortament, i més enllà d’ella al conjunt de les legislacions que el govern Sánchez està duent a terme i que constitueixen lleis de ruptura amb els fonaments morals i antropològics de la nostra societat. Sense esperar que el Tribunal Constitucional dicti sentència sobre l’actual llei, en fan una de nova que a més de consagrar l’avortament eugenèsic en tots els seus aspectes, ara a més per fer-ho tot més radical han eliminat el període de reflexió i es vol que les adolescents menors d’edat puguin avortar sense coneixement dels seus pares. Més irresponsabilitats, impossible.

Cal dir prou, cal organitzar-se, mobilitzar-se i demostrar que hi ha una part important de la societat en contra. En poc temps s’ha legalitzat l’eutanàsia, el suïcidi assistit, s’ha liquidat el dret dels pares a l’educació moral i religiosa dels seus fills a l’escola pública, un altre dret constitucional vulnerat, s’ha anat retallant la pàtria potestat  en un conjunt de mesures legislatives, s’han convertit en doctrina d’estat ideologies molt particulars com la del gènere, la teoria queer i la transsexualitat. Tot plegat és un immens abús i desgavell que aprofita la desmobilització moral dels partits que haurien d’afrontar aquests abusos. Per tant, ha de ser la mateixa societat qui surti i aixequi la veu.

La cita del 26 de juny Madrid ha de significar l’inici d’una recuperació moral per part de la nostra societat.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades