Convocatòria de Manifestació per la vida i la dignitat: 26 de juny 12h – Madrid

Cridem a tots els homes i les dones que defensen la vida i la seva dignitat a iniciar una gran resposta de mobilització, que és necessària per a la seva defensa i promoció.

Davant l’aprovació ahir pel Consell de Ministres de la nova Llei de l’Avortament, fem una crida a la manifestació el dia 26 de juny a les 12h a Madrid per denunciar l’actitud i l’estratègia del Govern contrària a l’acolliment, cura i dignitat de la vida humana.

Les raons per les quals denunciem i cridem les consciències de milions d’espanyols són les següents:

HEM DE:

  1. Aturar el projecte, de naturalesa totalitària i d’enginyeria social impulsat pel Govern, i que es manifesta a la seva legislació, pràctica política i parlamentària.
  2. Defensar la vida humana i la dignitat inherent a aquesta en totes les etapes, des de la concepció fins a la mort natural. Per aquesta raó decisiva i apel·lant a aquesta dignitat ens oposem a la regulació jurídica actual sobre l’avortament, l’eutanàsia, el suïcidi assistit, l’experimentació amb embrions humans i tot atemptat contra la protecció de la vida humana.
  3. Expressar el nostre més absolut repudi a la nova reforma de la regulació de l’avortament que – sense esperar la decisió del Tribunal Constitucional sobre l’actual normativa- aprova l’avortament decidit per menors entre 16 i 18 anys sense consentiment, ni tan sols coneixement dels pares, i elimina el requisit del consentiment informat. Estem davant d’una retallada més, de les que vénen produint-se, de la pàtria potestat totalment inacceptable i perillosa.
  4. Denunciar la greu irresponsabilitat que significa unir la pràctica de l’avortament de menors, amb la supressió del que ja era un període minvat i limitat de reflexió.
  5. Rebutjar la limitació del dret a l’objecció de consciència de la llei, que obliga a l’assenyalament oficial dels objectors, amb tot allò que de discriminació per a la seva vida professional comporta davant de l’actual direcció política de la sanitat pública.
  6. Proclamar que no és missió del Govern modelar al seu gust les consciències i la moral dels seus ciutadans, ni dels nostres joves i nens, ni el que és veritable o fals en l’àmbit de la ciència, de la història i de la filosofia. El Govern ha d’arbitrar i moderar, però no pot ser àrbitre i jugador alhora.

En conclusió, HEM d’afirmar que aquesta llei és la gota que fa vessar el got d’un projecte permanent d’enginyeria social, menyspreant la intel·ligència dels espanyols.

El Govern amb aquesta llei insisteix en la pèrdua de nord i continua abandonant el camí de la constitucionalitat i la legitimitat. Per això, exigim una rectificació immediata d’aquest procés que vulnera els principis dels drets fonamentals, el primer dels quals és el dret a la vida, sobre el qual es basen tots els altres drets, i els valors que es desprenen d’aquells drets fonamentals.

Perquè no tot s’hi val.

CONVOQUEN: Asamblea de Asociaciones por la Vida, la Dignidad y la Libertad (integrada per 150 associacions), Asociación Católica de Propagandistas, Asociación Cristianos en Democracia, e-Cristians, Federación Española de Asociaciones Provida, Foro Español de la Familia, Fundación Villacisneros, NEOS, One of us, Plataforma Cada Vida Importa

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Menú