Zoom abusos a l'Església

És necessària la teva empenta i participació

Benvolgut amic/Benvolguda amiga d’e-Cristians,

Ja veus què ha passat amb l’Informe del Defensor del Pueblo, que e-Cristians ha desconstruït curosament. Hi ha una causa general oberta contra l’Església i per extensió contra els catòlics i les seves escoles, fent-los servir com a boc expiatori. Però el més dur encara està per arribar perquè l’informe del Defensor del Pueblo ha de ser debatut al Congrés i ja et pots imaginar com anirà tot plegat si no som capaços de fer sentir amb força les nostres raons, que no són altres que les d’explicar la realitat crua i pelada de la pederàstia. Si vols estar ben informat sobre aquest tema, no pots faltar a la conferència per Zoom del pròxim dilluns 13 de novembre a les 19h. a càrrec de Pablo Ginés, periodista i subdirector de Religión en Libertad i membre de la Comissió Executiva d’e-Cristians, i jo mateix.

També et demano que participis en l’Assemblea Ordinària d’e-Cristians del 16 de desembre perquè hem de tractar sobre el que hem fet, que especialment en aquesta matèria de la pederàstia és molt important, i sobretot el què hem de fer l’any que ve, no només en aquest capítol, que ja he apuntat que serà decisiu pels debats al Congrés, sinó també per altres grans iniciatives com la nostra possible entesa amb la nova realitat del Corrent Social Cristià (CSC) o acordar posar en marxa el Congrés de Cultura Cristiana. Recorda que el mal només prospera quan els homes de fe s’absenten. Per tant, fes acte de presència el 16 de desembre. Inscriu-te a secretaria@e-cristians.net i participa en el diàleg i en l’acció de la teva comunitat, participa en e-Cristians.

Et convido a que participis en el Congrés Inspira del 17 i 18 de novembre i concretament que passis per l’estand que e-Cristians muntarà i que pots visitar el dissabte 18 de novembre, des de les 11h i fins a l’hora de dinar i tota la tarda.

Per acabar, vull recomanar-te dos articles i un vídeo:

Pau i bé!

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.