II Encuentro

Et reitero la meva invitació a que participis en la Trobada del 7 d’octubre

Benvolguts amics d’e-Cristians,

Vull convidar-te a un esdeveniment extraordinari que marcarà una fita, la II Trobada el Corrent Social Cristià del 7 d’octubre. És hora de donar vida a una nova organització que portarà el nostre compromís a un nivell superior, i volem que siguis coneixedor directe d’aquest repte encoratjador.

Es tracta de la II Trobada del Corrent Social Cristià (la primera de la qual també et vaig informar en el seu moment es va dur a terme el mes de juny als Caputxins de Sarrià). Un projecte sorgit de la nostra II Assemblea Cristiana Celebrada el 4 de març, amb el propòsit de construir una presència no partidista en l’espai cultural i, sobretot, público-polític.

La Trobada es durà a terme el dissabte 7 d’octubre a les 9:30h. per finalitzar a les 13:30h. al c/ Casanova, 175 (Parròquia Ntra. Sra. del Pilar), i tindrà com a un objectiu principal dialogar sobre el nom de la nostra nova organització. Volem trobar un nom que reflecteixi els nostres valors, metes i aspiracions compartides, i en aquest dia hauríem d’arribar a un consens.

Però això no és tot. També explorarem junts els continguts de la declaració que presentarem a la societat. Aquesta declaració serà el punt d’arrancada pública de la nostra organització, un document que reflectirà com volem ser percebuts de bon principi. No es tracta, per tant, de fer un programa, ni presentar la nostra doctrina, que seran objecte del futur Congrés Constituent, sinó de presentar els perfils pels quals volem que ens coneguin.

I com que el camí cap al Congrés Constituent és un desafiament emocionant, tractarem sobre la ruta a seguir en detall i dates.

També significa la preparació de la presentació pública del Corrent el 25 de novembre, en un acte que ha d’aplegar centenars de persones. Els Grups de treball més concernits presentaran les necessitats a resoldre entre tots.

Aquesta reunió marcarà l’inici de la nostra travessia, i la teva participació és important per l’esdevenir de les dues organitzacions cridades a unir-se, per la proximitat del seu origen i plantejament.

Confirma la teva assistència aquí per assolir una bona organització. 

El dia 7 ens retrobem!

@jmiroardevol

Recomanacions:

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.