Èxit de la presentació d’El Corrent i la pagesia com a exemple

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

El passat dissabte, 3 de febrer, tal com estava previst, es va presentar el Corrent Social Cristià (CsC). Pots trobar informació aquí. Amb la participació de més de 300 assistents, el CsC (nascut com a una iniciativa de la II Assemblea Cristiana que vam fer fa un any) ha pres cos i ha presentat la seva declaració en la qual figuren les seves finalitats, objectius i principis.

Ara comença una nova fase no absent de dificultats: la de transformar les expectatives creades en realitat. I aquesta és una feina que des d’e-Cristians acompanyem amb la voluntat d’arribar a construir una alternativa capaç d’iniciar la transformació d’una realitat tan adversa com la que vivim.

La pagesia com a exemple

Barcelona ha registrat un fet literalment històric perquè no s’havia produït mai. L’ocupació de les seves principals vies de la capital de Catalunya per part de 2.000 tractors en protesta per les seves condicions de vida. He de dir que, des del meu punt de vista, és una reacció més que justificada. Si t’interessen els detalls, podeu trobar-los narrats aquí i aquí.

Unes dates a tenir en compte

  • El dimarts 13 de febrer faig una conferència a la seu dels Manaies de Sant Daniel de Girona a les 19h.: “Per què la societat actual està trencant tots els vincles?”. Pots trobar més informació aquí.
  • El dimarts 20 de febrer m’ha estat demanada fer una conferència a un institut, fet que no deixa de ser una experiència nova per a mi, per parlar de la immigració.
  • El dimecres 21 de febrer, promovem la presentació del llibre “Dios La Ciencia Las Pruebas” de Michel-YveBolloré  i Olivier Bonnassies, a les 19:30h. al Círculo Ecuestre (Balmes, 169 Bis, Bcn).
  • El dijous 22 de febrer en faig una altra sobre “Bienestar económicos y crisis moral de la segunda mitad del siglo XX a la luz de la constitución pastoral Gaudium et spes”. Pots trobar tota la informació aquí.

I si segueixes El Corrent, també puc informar-te que:

  • El dilluns 26 de febrer a les es farà un Zoom amb els membres que ja s’han fet socis de El Corrent. Si ets soci d’e-Cristians i vols participar-hi, només has d’escriure a secretaria@e-cristians.net per rebre el link de Zoom.
  • I el dimarts 27 es farà una altra sessió dirigida a les persones inscrites a les activitats, però que encara no s’han fet socis.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.