Queixa Sindicatura

La nostra queixa a la Sindicatura de Greuges pel maltractament de TV3 a la Verge del Rocío. Necessitem la teva col•laboració

Benvolgut amic/Benvolguda amiga d’e-Cristians,

Amb l’escrit a la Sindicatura de Greuges de Catalunya demanant que aculli la nostra queixa per la forma com han resolt TV3, el CAC i la Comissió de Control de l’Actuació de la CCMA del Parlament de Catalunya l’afer del tracte donat a la Verge del Rocío pel programa d’entreteniment “Està passant” de la televisió pública de Catalunya, posem fi al seguit d’accions dutes a terme . Les raons que aportem, fonamentalment de caràcter jurídic, però també de naturalesa ètica, resulten inqüestionables. Més tard o més d’hora haurà de prosperar, com ja ho va fer el 2003. Com ja informàvem la setmana passada, aquí podeu trobar les referències de tot el que hem dut a terme.

Aquesta activitat, malgrat que en la immensa majoria es fa amb treball voluntari, implica també determinats costos. Per aquesta raó et demanem el teu ajut. Si creus en el què hem fet i estem fent en relació amb la improcedent actuació de TV3. Si vols que tinguem capacitat per continuar actuant en el futur immediat, necessitem ajuda econòmica. Per tant, et demanem que facis l’aportació que et sigui possible aquí.

Pau i bé!

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.