Participa en els grups de treball. En tens 6 per començar a escollir

Benvolguts amics/Benvolgudes amigues,

Estem organitzant els diversos grups de treball per enguany i aquests són els 6 primers que posem a la vostra disposició perquè hi participeu. Penseu en el moment en el qual vivim i la necessitat, per tant, de treballar més activament que mai per aportar les millors respostes possibles des de la perspectiva de la fe que compartim.

Els grups de treball que estan previstos i que us cridem a participar són els següents:

Grups de treballs conjunts d’e-Cristians i ForumLibertas-Alternativa Cultural Cristiana

  • Actuació de difusió a les XXSS, a fi de contribuir de manera organitzada a difondre els nostres punts de vista en una batalla tan central com és la de la comunicació. El responsable d’aquest grup és Daniel Fernández, de Cristianos en Democracia, i la primera reunió serà l’1 de març a les 19:30 per Zoom. Per participar i rebre l’enllaç us heu d’inscriure a: montsescola@forumlibertas.com.
  • Continguts de l’Alternativa Cultural Cristiana. El responsable és Daniel Arasa, la primera reunió serà el 7 de març a les 19:30h. per Zoom. Per participar i rebre l’enllaç us heu d’inscriure a: montsescola@forumlibertas.com.
  • Elaboració d’una agenda legislativa. Quines són les lleis a modificar? Quines són les lleis que necessitem? El responsable d’aquest grup és Juan Carlos Corvera. La data de la reunió no està fixada, però si us interessa ja us podeu inscriure a: montsescola@forumlibertas.com.

QUAN FORMULEU LA VOSTRA INSCRIPCIÓ, NO OBLIDEU INDICAR EL NOM DEL GRUP DEL QUAL VOLEU FORMAR PART.

 Grups de treball d’e-Cristians:

  • Grup de treball sobre la defensa i promoció de la vida i la lluita contra l’eutanàsia que forma part de l’Asamblea de Asociaciones por la Vida, la Libertad y la Dignidad. El responsable d’aquest grup és el Xavier Sobrevia. Pròximament, us anunciarem el calendari de reunions. Si voleu rebre la convocatòria, apunteu-vos a secretaria@e-cristians.net.
  • Grup de treball per a la captació a les xarxes socials de persones interessades. Són responsables d’aquest grup el Pablo Ginés i el Daniel Lacambra. Pròximament, us anunciarem el calendari de reunions. Si voleu rebre la convocatòria, apunteu-vos a secretaria@e-cristians.net. Per a formar part d’aquest grup, és condició necessària tenir presència a les Xarxes Socials.
  • Finalment, el grup d’impuls a les Assemblees Cristianes, que van ser motiu de la nostra Assemblea Cristiana Oberta del dia 11 de desembre del 2021, i que és responsabilitat directa meva, és a dir de Josep Miró i Ardèvol. Si voleu rebre informació, apunteu-vos a secretaria@e-cristians.net

QUAN FORMULEU LA VOSTRA INSCRIPCIÓ, NO OBLIDEU INDICAR EL NOM DEL GRUP DEL QUAL VOLEU FORMAR PART.

Dues informacions addicionals:

El pròxim dia 1 de març a les 19h. i a la Universitat Abat Oliba, es durà a terme la presentació del llibre ¿Librar una batalla cultural?, en la qual hi intervindran Agustín Domingo Moratalla (catedràtic de Filosofia Moral i Política UV), Pablo Velasco Quintana (editor CEU Ediciones), Jesús María Ruíz López (secretari centre Barcelona) i jo mateix. És un tema d’actualitat i, per tant, us convido a que hi assistiu.

Finalment, comentar-vos que la declaració d’e-Cristians sobre la pederàstia i l’Església ha tingut una gran i positiva repercussió. Sapigueu que continuem treballant en aquesta línia.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.