Un hivern difícil que podem superar amb l’ajut de Déu

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

Les dades no deixen espai per a l’optimisme. La pandèmia creix de manera descontrolada i la gran esperança de la vacunació és a hores d’ara un nou fracàs pels qui tenen la responsabilitat de fer-la possible. Tot plegat estressa molt més l’economia i deixa en situació impossible a molts treballadors i empreses. Les últimes dades sobre l’atur i el nou resultat de la campanya de Nadal ho fan palès. Les noves restriccions fan difícil la recuperació, i si no canvia molt el ritme de vacunació és impossible que a l’estiu hàgim recuperat una normalitat, encara que fos relativa.

Però tot això són els fets. No és la primera vegada que en les nostres vides ens trobem davant  la incapacitat i les limitacions humanes. Ho sabem, les coneixem, i per aquesta raó confiem en Déu.

És possible que durant tota aquesta crisi no s’hagi fet prou evident que el cristianisme és també la resposta. Potser ha faltat un discurs pastoral i teològic, una pràctica religiosa generalitzada que mostrés la fe com a refugi i resposta. Cal donar el tomb a aquesta situació. En tota la història cristiana, les grans pandèmies han servit per revitalitzar la fe. I aquesta no té per què ser-ne una excepció.

Per aquesta raó, et crido a què facis palesa la teva fe en una pregària conjunta que és la forma com la fa manifesta el poble de Déu. Vine el dia 13 de gener a les 19h. a la Basílica de la Mercè de Barcelona per celebrar l’eucaristia i demanar la seva intercessió.

Hi ha una altra data important aquest mes de gener. El dia 22 a les 17:30h. es durà a terme la primera Assemblea d’Associacions per la vida, la dignitat i la llibertat, que ha de representar l’inici d’una resposta positiva i general a la tragèdia que significaria l’aprovació de la llei de l’eutanàsia, així com totes aquelles altres lleis que estan construint una cultura de la desolació. Si coneixes alguna organització que pugui estar interessada a participar, pot formalitzar la seva inscripció aquí.

Per informar dels resultats d’aquesta assemblea convocarem per passat el 22 de gener una vídeo trobada. D’aquesta manera podràs participar directament de les iniciatives i projectes.

Malgrat tot, seguim!!!

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.