valors cristians

Defensem i promovem amb decisió els valors cristians

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

Podràs trobar aquesta setmana a la nostra web la informació sobre l’última actuació d’e-Cristians en relació amb el tema de la pederàstia i adreçada als diputats del Congrés. Es tracta d’un informe en el qual resumim les raons aportades en totes les nostres manifestacions anteriors que consideren que limitar la indagatòria de la pederàstia només a persones vinculades a l’Església Catòlica vulnera de ple la Constitució perquè constitueix un acte de discriminació.

Com veus, el debat sobre l’avortament s’ha situat en l’eix de la vida política. Aquells que ho donaven com una cosa feta i inqüestionable, han de veure com no és així. És evident que la força i el poder està en mans, a hores d’ara, dels que promouen la cultura de la mort sota el fals discurs de determinats drets i llibertats, com si fos possible que existís un dret que permet matar a l’ésser humà engendrat o que el cuidador disposés de la vida de l’ésser depenent d’acord amb els seus propis desitjos.

També és notícia que després de 13 anys de retard, ara el Tribunal Constitucional, que té una àmplia majoria governamental, de 7 jutges en relació amb 11, vol resoldre ràpidament les sentències de l’avortament, l’eutanàsia i l’ensenyament. Ens agradaria equivocar-nos, però el respecte a la Constitució d’aquest país està tan degradada i arriba tan amunt que la nostra hipòtesi de sortida és que els resultats no seran res més que la prolongació dels interessos del mateix govern. Cal assumir amb realisme aquest mal estat de la qüestió. Per tant, només podem confiar en la nostra capacitat de treball per transformar la situació, com ja s’ha aconseguit a altres països.

La vida s’ha convertit en un veritable problema polític, i cal aprofundir i ampliar la resposta. Els progressos assolits per l’Asamblea de Asociaciones por la Vida, la Libertad y la Dignidad, i el creixent grup d’entitats catalanes que en formen part i es coordinen per l’actuació en el nostre país, són signes clars de progrés. Per aquest camí cal continuar, i per aquesta raó us demano que tots aquells que estigueu interessats a ser actius en aquest tema, connecteu amb nosaltres (secretaria@e-cristians.net).

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.