polítiques Sánchez

Declaració d’e-Cristians: Davant les polítiques del govern de Pedro Sánchez, proclamem l’evidència dels fets

Us adjuntem el document, elaborat per e-Cristians, que analitza detalladament les polítiques dutes a terme pel govern Sánchez durant tot aquest temps, analitzades des de la perspectiva de la doctrina social de l’Església, i la racionalitat que forma part d’ella. Aquest document, d’una certa extensió, va acompanyat d’un resum per facilitar el seu coneixement i difusió.

És evident que una majoria de cristians refusa les polítiques de Sánchez, però no tots perquè encara n’hi ha que consideren que les seves polítiques socials són beneficioses. Per aquesta raó el document dedica una gran atenció a aquests aspectes, a més dels que són fonamentals relacionats amb la vida, els drets dels pares, la llibertat educativa, etc.

Us recomanem la seva lectura i us proposem que actueu per difondre’l. Aquesta serà la nostra tasca prioritària d’aquí a les eleccions: que arribi, no només als que estan convençuts que cal canviar de govern, sinó també a aquells que dubten o que fins i tot són favorables a la seva continuïtat, perquè almenys encarin el seu desig amb la realitat dels fets.

Descarregar el document “Davant les polítiques del govern de Pedro Sánchez, proclamem l’evidència dels fets”.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.