e-Cristians et necessita. Participa!

Vivim un temps difícil perquè la mort, el dolor i la incertesa ens acompanyen. On hi ha sofriment, aportem companyia, construïm comunitat. No deixem que la por ens tenalli i que els nostres drets siguin conculcats.

Construïm la força de la comunitat i dels drets personals davant el poder que tot ho manipula.

Situem la vida i la seva dignitat com a eix del debat polític. Donem resposta al que és evident: la vida com a problema polític.

Aquesta és la tasca que ha emprès e-Cristians, conscients que hem entrat en un temps nou.

  • Per a això, ens preparem millorant la nostra organització per a reforçar-nos com a comunitat de fe, vida i projecte, mitjançant els Cercles Comunitaris. Comencem les Trobades de la Comunitat, mitjançant conferències, diàlegs col·lectius de fins a 100 persones cadascun.

Des de l’inici del confinament al març hem posat en marxa quatre iniciatives d’absoluta necessitat:

  • La primera va ser la sol·licitud al president de Govern en el mateix inici de l’estat d’alarma: un pla de contingència de transformació industrial per produir els béns sanitaris de màxima necessitat.
  • La defensa i promoció dels drets religiosos i de culte, a partir d’un sòlid dictamen jurídic. Donem suport a sacerdots i parròquies que sol·liciten assessorament.
  • La defensa dels descartats i dels seus drets, concretada en la situació que han viscut i en part viuen les persones de més edat. Pocs dies després de la difusió d’aquesta declaració, el Ministeri de Sanitat dictava una instrucció prohibint el cribratge mèdic en raó de l’edat. La gent d’edat no poden ser marginats.
  • La campanya dirigida per la suspensió de la tramitació de la legalització de l’eutanàsia, que tot i tanta mort intenten aprovar al Congrés. Compartim aquesta iniciativa amb altres associacions Associació Catòlica de Propagandista, Fòrum de la Família, Federació d’Associacions Provida, Cristians en Democràcia i altres més, agrupades en la Plataforma Els 7000, perquè e-Cristians sempre és partidària de la unitat d’acció.

Et necessitem per realitzar aquestes línies d’acció i desenvolupar-ne de noves, per preparar la presència i actuació dels cristians en aquest temps nou.

Per donar la batalla de les idees, la batalla cultural

Per portar a les institucions i a la vida política la concepció cristiana per sobre de tot partidisme

Vine i participa a e-Cristians: la força dels cristians actius en la vida pública.

FES-TE SOCI D’E-CRISTIANS

Et necessitem a tu, i tu també ens necessites. Perquè la unió fa la força.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.