e-Cristians juntament amb Alternativa Cultural Forum Libertas et proposa participar en un Club de Lectura absolutament necessari

e-Cristians juntament amb Alternativa Cultura Forum Libertas et proposem participar en un Club de Lectura absolutament necessari per orientar-se amb criteri al nostre complex món.

Lectura personal del text seleccionat, comentari de l’obra d’expert en aquesta i diàleg per intercanviar punts de vista.

 • Per al pròxim curs 2022-23 et proposem 6 llibres clau, començant el setembre del 2022 fins al maig del 2023. Després de la lectura individual de cada llibre té lloc una sessió (presencial a Barcelona i virtual) per comentar i aprofundir en cadascun dels llibres amb un expert.
 • La llista de llibres, sessions i ponents serà:
 1. Después de la virtud. Alasdair MacIntyre. 18/10/2022. Josep Miró i Ardèvol
 2. Los desheredados. François-Xavier Bellamy. 13/12/2022. A confirmar al setembre
 3. Manicomio de verdades. Rémi Brague. 17/01/2023. Emili Boronat
 4. Un daño irreversible. Abigail Shrier. 28/02/2023. Jordi Soley
 5. La sociedad desvinculada. Josep Miró i Ardèvol. 28/03/2022. Josep Miró i Ardèvol
 6. El próximo Papa. George Weigel. 09/05/2023. Pablo Ginés
 • El preu d’aquesta activitat és de 80 euros i inclou la tramesa de 5 llibres, tots els proposats excepte La sociedad desvinculada. Si voleu participar només en sessions aïllades, el preu (llibre inclòs) és de 15 euros.
 • En el cas de La societat desvinculada, que es troba esgotat, es pot accedir a la major part mitjançant Forum Libertas a la secció del mateix títol.
 • En cas que disposis d’algun d’aquests llibres, assenyala quin no has d’adquirir, i tindràs un descompte de 12 euros per llibre sobre el preu total.

Pots ampliar la informació escrivint-nos a: secretaria@e-cristians.net

Pots inscriure’t al Club de Lectura aquí: https://www.forumlibertas.com/club-de-lectura/

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.