El documental “Morir en Paz” mostra que en el tram final de la vida és possible no patir

Les cures pal·liatives són utilitzades pels seus detractors perquè addueixen que es tracta d’una pràctica de sofriment i dolor. No obstant això, res més lluny de la realitat, es tracta d’una pràctica que dignifica el final de la vida i ofereix qualitat de vida per al pacient i el seu entorn. Aquest és el tema que aborda el documental Morir en Paz: Paliativos vs Eutanasia.

La cinta, realitzada per Goya Producciones en col·laboració amb l’ACdP, la Fundación Telefamilia i la Fundación Cari Filii, respon a la pregunta de si en el tram final de la vida és possible no patir, no tenir pors ni angoixes, estar acompanyats, ser tractats amb afecte, tenir pau, veure realitzats els nostres últims desitjos.

El documental està present a la plataforma Famiplay.com. L’estrena oficial va tenir lloc el 21 d’octubre de forma totalment gratuïta al web www.morirenpaz.org.

El documental recull testimonis de doctors, infermeres, psicòlegs, voluntaris i familiars de malalts que mostren que el no patiment a la fi de la vida no és una utopia, que és una realitat gràcies a les cures pal·liatives. També mostra casos de persones amb vides conflictives i desestructurades que són transformades gràcies al tracte professional i afectuós dels equips de pal·liatius, arribant fins i tot a resoldre els seus problemes personals i reconciliar-se amb vells enemics o familiars oblidats.

Pàgina Web: https://www.morirenpaz.org
Trailer oficial: https://youtu.be/bWQJSAvMYUA
Materials Premsa: Carpeta Google Drive

FITXA TÈCNICA

Títol: Morir en Paz: Paliativos vs Eutanasia
Estrena en espanyol: octubre 2020
Gènere: Documental
Durada: 29 minuts
Format: 16: 9 HD
País: Espanya
Director: Andrés Garrigó
Versió Original: Espanyol
Produïda per: Goya Producciones
Amb la col·laboració de: ACdP, Fundación Cari Filii i Fundación Telefamilia.
Distribuïda per: Goya Producciones

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.