El gran missatge de Nadal d’un polític, és possible?

Un polític pot llançar un bon missatge de Nadal? La veritat és que felicitar o no aquestes festes ha esdevingut tristament un posicionament ideològic per part de la política i fins, recentment, la notícia que la Comissió Europea va causar polèmica per la seva recomanació de no felicitar-la.

Al marge de les simpaties i antipaties polítiques al marge el polític francès Éric Zemmour ha fet un gran missatge de Nadal, en clau francesa, però magnífic en tots els sentits, com es pot veure a continuació:

Zemmour, fins on sabem, ni és catòlic, ni cristià. No obstant això, és intel·ligent i sap projectar el sentit cristià i tot allò que ha aportat a la Civilització occidental. Una qüestió que obliga a reflexionar sobre els missatges que han llençat els polítics espanyols.

En aquest sentit, ja va destacar l’any 2020 el missatge de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, que va sorprendre amb el seu missatge de Nadal els madrilenys protagonitzant un discurs sòlid, oferint una interpretació del Nadal cristianament impecable i com no es recordava en molt de temps.

En un moment en què el missatge democristià està fondament desplaçat de la vida pública és destacable que polítics de primera línia reivindiquin les arrels cristianes del país i celebrin la raó concreta i real per la qual el Nadal existeix: el naixement de Jesucrist, i el bé que això ha fet.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.