Èxit de la campanya d’e-Cristians en relació amb la web Adolescents.cat

e-Cristians ha dut a terme una acció dirigida a posar en relleu que la web Adolescents.cat fomenta entre els adolescents l’interès per la pornografia i incentiva a les relacions sexuals prematures. Per aquest motiu, ha desenvolupat una campanya a la xarxa i prèviament es va adreçar a l’empresa editora de l’esmentada web, el grup empresarial Nació Digital, sol·licitant que eliminessin tots aquests aspectes. També es va adreçar al conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, assenyalant que se suspenguessin els ajuts que els hi atorga a l’esmentada web fins que haguessin suprimit tot aquell tipus d’informació. Avui, divendres 6 de novembre, constatem que la web Adolescents.cat ha assumit la nostra demanda de rectificació i ha eliminat del seu índex totes aquelles referències.

Expressem el nostre agraïment perquè hagin assumit d’una manera tan immediata una rectificació en tota regla del que havia estat la seva trajectòria fins ara.

Una vegada més es posa de manifest que una presència activa a l’espai públic ajuda a redreçar moltes de les qüestions defectuoses que danyen la nostra societat.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.