I Assemblea virtual de ForumLibertas: T’ho perdràs?

  • Falten poques hores per a la I Assemblea virtual de ForumLibertas per propiciar la construcció d’una alternativa cultural cristiana
  • 13 de juny, 19 hores (hora d’aquí). Apunta’t aquí

La I Assemblea virtual de ForumLibertas reunirà per primera vegada a persones que en la seva immensa majoria no tenen un altre vincle i relació entre si que ForumLibertas. És un risc, però és també una gran riquesa. Comporta un gran potencial si aconseguim molts de nosaltres posar-nos a treballar col·laborativament per forjar a partir de ForumLibertas una alternativa cultural cristiana a la guerra cultural i política a què ens sotmeten, liquidant al seu pas l’exercici efectiu de drets i llibertats. Van a construir un món en què pensar diferent està cada vegada més penat. Ho veiem a la Unió Europea: defensar el dret dels pares a l’educació moral i religiosa dels seus fills, i no acceptar que aquests siguin adoctrinats per les doctrines de les identitats de gènere i LGBTI, ni que l’estat determini com ha de ser educada la seva sexualitat, és motiu de repressió. És una cosa inaudita, que explota ara després d’una tasca d’anys per part dels que pretenen cancel·lar tot el que s’oposi a aquests pretensions.

Hispanoamèrica es troba en una situació diferent, però ni de bon tros ben resolta. Com resistirà la pressió cultural política, cultural i econòmica des d’Europa, sobretot des d’Espanya, si no articulem informacions, opinions, experiències, iniciatives, campanyes, millora del potencial comú en les xarxes socials, sota un punt de vista transnacional i transatlàntic?

La I Assemblea és l’inici de la resposta a aquest greu desafiament, a aquesta necessitat històrica.

Compartirem punts de vista sobre el diagnòstic, però sobretot sobre la resposta, que és l’important, i especialment de la proposta concreta en funció de ForumLibertas.

Josep Miró i Ardèvol, editor de ForumLibertas, autor d’algunes obres tan bàsiques com El Desafío Cristiano, La Sociedad Desvinculada, i Una Nueva Teoría de la Familia, i antic membre de Consell Pontifici per als Laics, amb Benet XVI i Francesc, serà el responsable de dirigir la sessió.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.