Jornada Mensuram Bonam

Jornada de Presentació del document de la Santa Seu “Mensuram Bonam”

La Santa Seu va publicar el 10 de novembre de 2022 un document anomenat Mensuram Bonam. Mesures basades en la fe per a inversors catòlics: un punt de partida i una crida a l’acció.

La Càtedra de Pensament i Acció social de l’Església de la Facultat de Teologia de Catalunya (Ateneu Universitari Sant Pacià) organitza una sessió de treball convidant el món financer, de l’empresa i d’institucions catòliques perquè el puguin conèixer i adonar-se de la implicació que té a la pràctica. La Jornada tindrà lloc el dilluns 20 de novembre, a les 18:30h. a l’Aula Magna de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, Edifici del Seminari Conciliar de Barcelona (c/ Diputació, 231, Bcn). Pots consultar el programa i fer la inscripció (gratuïta) aquí.

La jornada compta amb la participació del Sr. Baldiri Ros, vicepresident de Foment del Treball, i una taula rodona entre el Sr. Borja Barragán, fundador d’Altum Faithful Investing i la Sra. Almudena Benedit, Head of Management a Julius Baer; moderada pel Sr. Joan Fontrodona, titular de la Càtedra Caixabank de RSC de l’IESE Business School.

Mensuram Bonam estableix principis, criteris i indicacions pràctiques per a aquells que treballen en el món de les finances y s’esforcen per viure la seva fe de manera coherent. És un punt de partida important, alineat amb la Doctrina Social de l’Església, i ha estat desenvolupat durant diversos anys amb la contribució d’experts en ciències i finances.

El document pretén mostrar que la Doctrina social de l’Església ofereix una visió de la persona que correspon amb unes exigències morals que superen la mera ètica racional. Les finances des d’aquesta perspectiva són quelcom més i quelcom diferent de les finances ètiques, malgrat no s’exclouen.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.