L’Amor Possible. Qui va dir que el matrimoni no venia amb manual d’instruccions?

Els Equipos de Nuestra Señora llancen una campanya per reivindicar el matrimoni cristià com a recepta per ser feliços. Somunosomostres és un concepte que vol recollir la idea que el matrimoni ha de valdre’s de Déu per fer-ho gran, per fer-ho fort, ja que és cosa de tres i Ell ho pot tot. No hi ha millor manual, no hi ha millor ajuda. Si Déu és amb nosaltres, qui contra nosaltres?

Qui alguna cosa vol, alguna cosa li costa. La societat d’avui ens ensenya que l’esforç i l’èxit van lligats, i ho assumim així, però, i pel que fa al matrimoni?, ho tenim assumit? som conscients que Amor madur, el que s’escriu amb majúscules, no és superficialitat i no només emotivitat? Esforç, intel·ligència i voluntat són ingredients de la recepta, com a la vida, per estar satisfets, en definitiva, per tenir èxit.

Els Equips de la Mare de Déu són un moviment internacional de matrimonis cristians que segueixen l’espiritualitat conjugal que va fundar el P. Caffarel a París el 1939 i ha servit milers de persones al llarg de tots aquests anys i als cinc continents.

Aquesta campanya, a la qual podeu accedir a www.somosunosomostres.es és una
invitació a la societat en general que prengui consciència de la importància de cuidar el
matrimoni, ia la vegada, un oferiment del model concret dels Equips de la nostra
Senyora, com un mitjà per ajudar a posar Déu dins del matrimoni, per voler
més i millor, i per tant, per ser feliços.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

Menú