No et perdis l’Assemblea Oberta Cristiana d’e-Cristians

Dia: Dissabte, 11 de desembre de 2021

Hora: 10:30h.

Lloc: Universitat Abat Oliba CEU (c/ Bellesguard, 30, Bcn)

  • Obrirà l’Assemblea en nom del cardenal Omella el seu bisbe auxiliar Javier Vilanova, que també dirigirà la pregària inicial.
  • Tot seguit mossèn Joan Costa, delegat de la Pastoral Social de la Diòcesi de Barcelona i especialista en doctrina social, emmarcarà l’Assemblea situant els principals eixos del pensament social cristià en les circumstàncies actuals.
  • A continuació es presentaran els tres eixos en els quals e-Cristians ha estat treballant, amb la participació també oberta a aquells que han volgut ficar-hi cullerada. Els tres eixos són, recordem-ho: l’evangelització a la vida pública, la construcció de l’alternativa cultural, i la participació i responsabilitat en la política.
  • Després de la presentació dels tres eixos es produiran les intervencions per parts dels assistents que hagin estat sol·licitades, i un cop closes aquestes es procedirà a donar a conèixer la Declaració Abat Oliba. Assemblea Oberta Cristiana, que serà la base d’un futur espai de trobada i acció de persones i organitzacions que comparteixin els plantejaments.
  • Finalment clourà l’Assemblea una intervenció volgudament dotada de força espiritual, del padre José Pedro Manglano. Ell, com a fundador d’aquesta força tan potent i original entre els joves com és Hakuna, és un exemple de la força de la fe quan aquesta rep un impuls inspirat en l’esperit.

No esperis a la convocatòria formal, i apunta’t ja ara a l’Assemblea Oberta Cristiana. Si ets membre d’e-Cristians, tens una doble raó per fer-ho: la del seu interès i perquè és la teva Assemblea. I si no pertanys a l’associació, no perdis l’oportunitat de conèixer de primera mà i participar en aquest nou plantejament i impuls cristià.

Serà un esdeveniment d’impacte al qual no pots faltar. Inscriu-te enviant un e-mail a secretaria@e-cristians.net.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.