Carta Setmanal de Josep Miró: Per continuar avançant cal que participeu

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

Haureu rebut un text una mica llarg i d’una certa densitat que és l’esborrany que estem preparant com a aportació col·lectiva d’e-Cristians al Camí Sinodal. A més de la participació en les iniciatives que es poden produir en l’àmbit diocesà i parroquial, hem considerat que era una bona ocasió per escoltar-nos i parlar, i trametre la nostra visió al servei de l’església i del camí empres. El document encara està en fase de treball. De fet no porta ni incorporades esmenes que s’estan produint en l’àmbit de la Comissió Executiva i del Secretariat General d’e-cristians. Per tant, haureu rebut exactament un esborrany, i en aquest sentit és evident que teniu la plena llibertat de formular els vostres punts de vista. Si aquests són concrets i presentats en forma d’esmenes, molt millor. També podeu fer arribar observacions de caràcter més general, que sempre, però, tenen la dificultat de poder-les traduir fidelment en un text específic. En tot cas ja ho sabeu, dediqueu un temps a la reflexió, a la pregària i expresseu el vostre punt de vista. Aquell que amb seguretat en més d’una ocasió haureu comentat i que ara és una bona ocasió per formalitzar.

En la perspectiva de l’Assemblea Cristiana Oberta (ACO21) de l’11 de desembre, es produiran tres reunions preparatòries dels fòrums que treballen l’evangelització a l’espai públic, l’alternativa cultural cristiana i la presència política. El calendari de reunions dels fòrums és el següent:

  • Fòrum 1 “Evangelització a l’espai públic”, es reunirà el dia 24 de novembre a les 19h. La reunió serà per Zoom.
  • Fòrum 2 “L’alternativa cultural cristiana”, la reunió serà el dia 22 de novembre a les 19h. També serà per Zoom.
  • Fòrum 3 “Presència política” es reunirà el dia 18 de novembre a les 19h., per Zoom.

Els interessats en participar en aquests fòrums, us demano que ho manifesteu a secretaria@e-cristians.net, indicant a quins voleu participar i d’aquesta manera us podrem enviar l’enllaç de Zoom.

I finalment us convido a la conferència del cicle “Trobades a la Mercè” que organitzem juntament amb la Basílica de la Mercè, que tindrà lloc el dimecres 17 de novembre a les 19:30h. a la mateixa Basílica a càrrec de Núria Chinchilla, i que tractarà sobre “Feminisme sinèrgic. Construint sobre les diferències”. Recordeu que podeu assistir a l’eucaristia de la Basílica a les 18:45h.

COMPRA AQUÍ LA TEVA PARTICIPACIÓ O DÈCIM DE LOTERIA D’E-CRISTIANS

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades