Obertura diocesana del Sínode dels Bisbes

La Catedral de Barcelona acull l’obertura de la fase de consulta diocesana de la XVI Assemblea General Ordinària del Sínode dels Bisbes amb el tema: «Per una Església sinodal: comunió, participació i missió».

La celebració eucarística serà presidida pel cardenal Joan Josep Omella i concelebrada pels  bisbes auxiliars Mons. Antoni Vadell, Mons. Sergi Gordo i Mons. Javier Vilanova, i els preveres i diaques que vulguin participar (caldrà que confirmin la seva assistència al següent correu electrònic:  aduro@arqbcn.cat  Cal dur alba i estola verda).  La feligresia pot assistir-hi lliurement sense cap inscripció prèvia. A més es podrà seguir la celebració per Ràdio Estel i el canal Youtube de la Catedral.

El cardenal Omella ha assegurat en la carta informativa de l’acte: “Aquest camí sinodal l’imaginem, el volem i el veiem en plena sintonia amb el treball que ja estem fent a través del Pla Pastoral Diocesà Sortim! Després de treballar els eixos: La fraternitat, Els joves i Els pobres, ens preparem ara per treballar l’eix del discerniment; tenint sempre molt present que l’eix central és L’Encontre i l’anunci de Jesucrist, com ens ho mostra el cercle central del panot, símbol del nostre Pla Pastoral”.

El Sínode dels Bisbes, iniciativa promoguda per la Santa Seu, tindrà una durada de tres anys que s’organitzarà en tres fases: la diocesana, la continental i la universal.

Dia: diumenge, 17 d’octubre de 2021

Hora: les 19.15 h.
Lloc: Catedral de Barcelona (Pla de la Seu, s/n)
Durada: 1h 30m.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.