Reunió (àmbit català) per a la preparació de la Manifestació del 26 de juny del 2022 a Madrid

Dues grans plataformes, l’Assemblea per la Vida, la Llibertat i la Dignitat, i NEOS, així com l’associació europea One of Us, Cada Vida Importa i la Federación de Asociaciones Pro Vida, Foro de la Familia, Asociación Católica de Propagandistas, entre d’altres, hem convocat una gran manifestació el 26 de juny a Madrid a les 12h.

El motiu principal de fer-nos presents al carrer és la preparació d’una nova llei de l’avortament.

És insòlit fer una nova llei sobre l’avortament quan la llei vigent està pendent d’un recurs d’inconstitucionalitat. Això no és respectuós amb la divisió de poders i, per tant, amb la democràcia. No esperar que s’estableixi la seva jurisprudència és una manera de mediatitzar la justícia i els nostres drets.

És escandalós legislar que puguin avortar noies de 16 anys sense coneixement del pare i la mare, quan per coses de molta menys transcendència és imprescindible el seu permís.

És una obstrucció a la llibertat eliminar el període de reflexió de tres dies i suprimir el lliurament del sobre amb informació sobre les ajudes a la maternitat. Això invita a una decisió més precipitada i amb menys coneixement de la realitat.

És injusta l’obligació de declarar les pròpies conviccions en un registre d’objectors. Això significa més control polític i el risc de discriminació professional. Es crea una situació de senyalament i persecució contra els metges i els professionals de la salut que volen respectar el dret a la vida.

És un pas més en difondre la mort. La nova llei afavoreix més l’avortament i se suma a la llei a favor de l’eutanàsia i el suïcidi assistit, a la llei d’ensenyament que vol eliminar l’escola concertada i la llibertat en l’ideari, a la retallada de la pàtria potestat per mitjà de les diverses normatives aprovades, a la persecució penal de les persones que ofereixen ajuda a les dones que van a centres d’avortament, a la manipulació dels infants a l’escola amb l’adoctrinament en la ideologia de gènere… El llistat és llarg i, en definitiva, indica la voluntat d’imposar un model de societat, contrari a la llei natural i a l’antropologia humana, que té a més una clara fixació anticristiana.

És hora de manifestar el nostre total desacord, amb força i amb un estil respectuós, propi dels qui defensem la societat de la vida. Si ara no ens manifestem, quan ho farem? Hi ha molts motius.

Per totes aquestes raons, t’invitem a participar en la reunió de coordinació per acudir el 26 de juny a Madrid.

Serà una reunió que farem per Zoom el pròxim dia 7 de juny a les 19h. Per participar-hi cal enviar un e-mail a secretaria@e-cristians.net i rebràs l’enllaç.

També pots comunicar-ho a altres entitats de l’àmbit català que tinguin interès a promoure la cultura de la vida.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.