Sense concepció cristiana la situació política continuarà malparada

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

Continuem desplegant la campanya a escala espanyola dirigida a aturar la tramitació de la proposta de llei que pretén legalitzar l’eutanàsia. Aquesta acció iniciada per e-Cristians junt amb Cristianos en Democracia, ACdP, One of us, Foro de la Familia i la Federación Española de Asociaciones Pro Vida, entorn de la plataforma Els 7000, agrupa ja a prop de 80 organitzacions i amb el seu seguit d’actuacions inicia ara la nova fase: la d’un manifest signat per 100 personalitats de tots els àmbits, acadèmic, mèdic, intel·lectual, econòmic, cultural, a fi de fer palesa la posició d’amplis sectors de la societat contraris a l’eutanàsia; una oposició augmentada després del desastre succeït amb la gent més gran de 70 anys, i el fet que en molts casos els deixessin morir sense altra ajuda que la morfina. Els jutjats van plens de denúncies de familiars i de la mateixa Fiscalia. És evident que una llei d’eutanàsia donaria aixopluc a aquest tipus de pràctiques.

També hi ha la previsió de dur a terme la setmana que ve una nova iniciativa en defensa de l’escola concertada i diferenciada, però d’això ja hi haurà ocasió de parlar-ne més endavant.

Ara us recordo que està en curs encara la iniciativa perquè el Tribunal Constitucional abordi el recurs que fa 10 anys que té congelat contra l’actual llei d’avortament. Aquesta iniciativa es concreta en demanar al PP, que és l’autor del recurs i per tant el subjecte jurídica capacitat per intervenir, que demani al TC la resolució immediata del recurs. Pots contribuir eficaçment a aquesta acció signant aquesta alerta.

Us vull recordar també que enguany el Dia per la Vida que se celebrarà el 20 de juny, serà per raons òbvies una celebració virtual. En aquest sentit hi podeu participar com ho fa e- Cristians col·lectivament: https://www.youtube.com/watch?v=AaCJeKtCFVw

Finalment podeu trobar en aquest link la meva intervenció, d’aproximadament 10 minuts, que presenta dues qüestions ben concretes i d’actualitat: la causa de per què l’escenari polític, malgrat la crisi, està tan polaritzat i confrontat, i el paper que el cristianisme pot jugar per superar aquesta situació i la importància de la feina d’e-Cristians per aconseguir-ho. En definitiva, us plantejo una qüestió que és clau pel present i el futur del país. Crec que us pot interessar.

Salutacions amicals i cuideu-vos i cuideu al proïsme.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.
You need to agree with the terms to proceed

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.