Valents demana a Colau que inclogui la Missa de la Mercè al programa oficial d’actes de la festa major

El Grup municipal de Valents a l’Ajuntament de Barcelona, liderat per la regidora Eva Parera, va demanar a l’alcaldessa Ada Colau al Ple municipal del divendres 22 de juliol, que inclogui la Missa de la Mercè al programa oficial d’actes de la festa més gran de Barcelona.

Parera recorda que amb l’arribada de Colau a l’alcaldia, el 2015, es va retirar del programa oficial de festes, la tradicional missa a la Basílica de la Mercè, dedicada a la patrona de Barcelona cada 24 de setembre. «Des de Valents demanem que s’inclogui la missa per respecte a tots els catòlics, després cadascú és lliure d’assistir-hi».

«Igual que l?alcaldessa Colau felicita les festes d?altres religions, també ha de respectar les festes catòliques. Molts barcelonins i entitats catòliques han reclamat que es torna a incloure la missa al programa de festes, fins a l’anterior Síndica de Greuges de Barcelona va cridar l’atenció a Colau el 2019, recordant-li que anunciar la missa formava part del protocol municipal per reglament».

El prec que es va tractar al ple municipal, el va defensar la regidora de Valents, Marilén Barceló.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.