XXIV Congrés Nacional Provida

La Federació Espanyola d’Associacions Provida (FEAPV) organitza el seu XXIV Congrés Nacional els dies 22 (tarda) i 23 d’abril a la Universitat San Pablo CEU de Madrid, amb la col·laboració de la Universitat CEU San Pablo i l’ACdP. Comptarà amb ponents de primer nivell en la defensa de la vida i es tindrà present el 40è aniversari d’aquesta federació i la tasca al servei de la vida per mitjà de les seves associacions repartides per tota Espanya.

El lema triat aquest any és “El lenguaje de la Vida”, i durant aquests dos dies es pretén no només aprofundir en l’ús del llenguatge relacionat amb la vida humana i les seves implicacions semàntiques, socials, polítiques… sinó també mostrar i reconèixer el llenguatge de la vida, la cultura en les expressions d’admiració, defensa i cura de tot ésser humà.

El llenguatge de la vida cerca la veritat i això el porta a descobrir les realitats silenciades i desemmascarar les mentides i l’entramat de la cultura de la mort.

A més, s’abordaran temes de plena actualitat a Espanya com és la situació legislativa en relació amb la vida (avortament, eutanàsia, codi penal…), les cures pal·liatives, l’agenda 2030, l’ecologia humana i els avenços en les cures de no nascuts , embarassades i malalts. Així mateix es tocaran els temes del coneixement natural de la fertilitat, la salut mental, les activitats de les associacions provida, la defensa de la vida al cinema i altres

Una part fonamental és la de testimonis de persones que han acollit nens malalts amb poca esperança de vida, el d’una infermera que va treballar en un centre avortista, una dona que narra les conseqüències que un avortament va tenir sobre la seva vida i la seva família o la d?una extrabaixadora de l?ONU que va passar de ser una acèrrima feminista avortista a una líder provida mundial.

També hi haurà una part lúdica, amb cine, cançons i sorteig i una lectura final de conclusions.

El XXIV Congrés Nacional ProVida és una aportació que la Federació Espanyola d’Associacions Provida vol fer tant a les associacions que la componen com a tota la societat per ajudar a construir la cultura de la vida.

Les persones interessades a conèixer el programa del Congrés ia participar-hi poden inscriure’s a la pàgina web www.provida.es/congreso

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

No s'ha trobat cap resultat.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.