22 de juny: II Assamblea d’Associacions per la vida, la llibertat i la dignitat

Tal com us vam anunciar, el pròxim 22 de juny de 2021 a les 19:00h. tindrà lloc la II Assemblea d’Associacions per la vida, la llibertat i la dignitat, mitjançant VIDEOCONFERÈNCIA, com ja es va desenvolupar la primera. Els inscrits rebran l’enllaç per poder accedir la pròxima setmana. Perquè la trobada sigui el més profitosa possible per a tots, hem preparat el següent Ordre del dia:

 1. Benvinguda i presentació a càrrec de Alfonso Buyón de Mendoza (President de la ACdP).
 2. Breu balanç de les actuacions realitzades en els últims mesos i futures línies de treball. Josep Miró i Ardèvol (President e-Cristians, coordinador de l’Assemblea), Ana del Pino (Federación Europea One of Us, comissió de coordinació de l’Assemblea) i Carmen Fernández de la Cigoña (ACdP, Comissió de Coordinació de l’Assemblea).
  a. Passi del tràiler del vídeo en curs de difusió.
 3. Informació de la situació dels recurs d’inconstitucionalitat a càrrec dels respectius diputats dels grups que el presenten.
 4. Anàlisi de l’àmbit mèdic sanitari a càrrec del doctor Martinez Sellés (president Colegio de Médicos de Madrid) i del doctor Luciano Vidán Martínez (president del Colegio de Médicos de La Corunya).
 5. La proposició de llei penalitzant la presència d’informants i orants en les proximitats de les clíniques avortistes. Alicia Latorre (Presidenta de la Federación de Asociaciones Provida. Comissió de Coordinació de l’Assemblea) i Daniel Fernández (President de Cristianos en Democracia. Comissió de Coordinació de l’Assemblea).
 6. Presentació de l’acte mobilització (previst per Setembre) Maria San Gil (Fundació Villacisneros. Comissió de Coordinació de l’Assemblea).
 7. Presentació de la Iniciativa Legislativa Popular. Ignacio García Juliá (President del Foro de la Familia. Comissió de Coordinació de l’Assemblea).
 8. Resum final – crida a l’acció; Estem en el bon camí. Jaime Mayor Oreja (President de la Federación Europea One Of Us. Comissió de Coordinació de l’Assemblea).
 9. Intervencions per part associacions participants en l’assemblea (aquelles que, en el moment de la inscripció, hagin sol·licitat intervenir-hi)

Et preguem que per participar en l’Assemblea t’inscriguis a asamblea@plataformalos7000.org

Per poder intervenir en l’Assemblea (punt 9 de l’ordre del dia) n’hi ha prou simplement amb indicar en el correu d’inscripció: l’associació, el nom de la persona que intervindrà i el tema. Tindran prioritat les intervencions que informin d’iniciatives que s’han realitzat, o que té prevista la seva realització futura. La durada de cada intervenció ha de ser com a màxim de dos minuts i mig (suggerim la seva redacció per estar segur d’ajustar el temps d’intervenció). Així assegurem que la finalització de la reunió estarà al voltant de les 20:30 hores.

A més d’aquest canal de participació podran formular mitjançant el xat de la sessió les qüestions que es considerin necessàries, de les que informarem quan remetem les conclusions per email, un cop finalitzada la mateixa.

Print Friendly, PDF & Email

Entrades relacionades

Menú